Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

După ce toți am crezut că frumoasa Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag și s-a despărțit de Gabi Bădălău, de data aceasta definitiv, iată că cei doi pare că și-au mai dat o șansă! Nu mai știm a câta oară, însă acum ceva vreme părea cert faptul că blondina a hotărât că nu mai are nimic de împărțit cu Bădălău și că ar fi încheiat orice legătură cu el. Fiorii dragostei însă i-ar fi adus pe cei doi amorezi la sentimente mai bune și ar fi uitat de despărțirea cu tam-tam de acum o lună.

 Cum au fost surprinși cei doi amorezi la cuțite
Cum au fost surprinși cei doi amorezi la cuțite

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat?

Acum câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou, iar de data aceasta părea că despărțirea era definitivă. După separare, și-au aruncat vorbe grele, iar Gabi Bădălău a fost văzut cu o altă femeie la un eveniment public, asta după ce el însuși o acuzase pe Bianca că îl înșală. Între timp, Bădălău a avut și o escapadă în Grecia cu Daria, tânăra ce părea a fi noua sa mare iubire.

Bianca însă i-a aruncat vorbe grele și, la un moment dat, s-a văzut și cu fostul soț, Alex Bodi, oferind ocazia perfectă pentru mai multe speculații, potrivit cărora cei doi ar avea de gând să se împace. Misterul n-a ținut toate mult căci, iată, Bădălău și Bianca au revenit unul în brațele celuilalt.

Cei doi s-au întâlnit recent la un restaurant din nordul Bucureștiului, unde au luat masa împreună, conform imaginilor surprinse de cancan.ro. Au petrecut aproximativ o oră acolo, încercând să fie cât mai discreți. 

Paparazzi i-au surprins pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în timp ce mergeau către parcarea restaurantului, dar nu au ieșit împreună, ceea ce a dat impresia că au vrut să păstreze întâlnirea secretă.

Gabi Bădălău a fost primul care a părăsit restaurantul, purtând ochelari de soare și asigurându-se că nu este observat înainte de a se îndrepta spre mașină. După câteva minute, Bianca Drăgușanu a ieșit din local, având și ea ochelari de soare și mergând aproape de perete pentru a evita să fie văzută. În final, Bianca Drăgușanu s-a urcat în mașina lui Gabi Bădălău și au plecat împreună din parcarea restaurantului, conform informațiilor oferite de sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net