Mirela Boureanu Vaida, măgulită de mesajele fanilor care o vor înapoi în emisiune: „Nu v-am uitat”

29 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Prezentatorea și-a făcut blogFoto: Arhiva personală

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” s-a decis să-și facă blog. Primul text l-a dedicat fanilor ei cărora le-a mulțumit pentru miile de mesaje pe care le-a primit de când a intrat în concediu de maternitate. Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) vrea ca prin intermediul blogului să țină legătura cu admiratorii ei.

Prezentatoarea este mama a doi copii și își dedică aproape tot timpul celor mici. De aceea a decis să plece de la cârma emiusinii „Mireasă pentru fiul meu”, cea care i-a luat locul fiind Paula Chirilă (41 de ani). Nemulțumiți de plecarea Mirelei Boureanu Vaida, telespectatorii Antenei 1 i-au transmis mii de mesaje și au implorat-o să se întoarcă în emisiune. Mai mult, aceștia au încercat să o boicoteze pe Paula Chirilă, a cărei prestație în rol de gazdă a show-ului îi lasă rece. 

Iată că Mirela Boureanu Vaida i-a „auzit” și și-a făcut blog pentru a ține legătura cu admiratorii ei: „Mi-am făcut blog! E o altă cale de comunicare cu voi! Mai ușoară, mai familială, cu sfaturi, povești, experiențe zilnice. și, pentru că sunt la început, am nevoie de teme de discuție. Despre ce vreți să povestim?”.

În textul intitulat „Bine v-am regăsit, dragii mei!”, Vaida le-a mulțumit admiratorilor ei pentru susținere: „Simt că înghit în sec și mi se usucă gâtul… Este acea emotie a intalnirii virtuale cu mii de oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, dar pe care i-am simitit atat de aproape, zi de zi, an de an… Sunteți parte din viata mea și, vă spun cu sinceritate: nu am crezut că voi primi atâtea mii de mesaje de când am intrat în concediul de crestere a copiilor.. De aceea m-am gândit că ar fi potrivit să-mi fac un blog unde să-mi aștern gândurile, sentimentele, dorintele, frustrarile, implinirire și angoasele și, mai ales, unde sa comunic cu voi, prietenii mei necondiționat! Să nu credeți nicio secunda că v-am uitat, dar Carla și Vladimir ma solicita ata de mult încat nici nu stiu sigur in ce zi a saptamanii mă aflu. Vreau să vă cunosc, să ma asez pe canapea, dupa o zi epuizanta de treburi, griji si alergaturi, si sa vorbim”.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png