Motivul pentru care Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, Cristian Georgescu, după un mariaj de 22 de ani „Nu e un capăt de lume”

Au trecut patru ani de când Anca Țurcașiu anunța divorțul de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, după un mariaj de 22 de ani, pagina ei personală de Facebook. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche!”, spunea atunci artista. Și totuși, care a fost motivul pentru care cei doi și-au spus adio?

Motivul pentru care Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei / foto: arhiva click!
Motivul pentru care Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei / foto: arhiva click!

Primul zvon că lucrurile nu sunt roz în căsnicia Ancăi Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu a apărut în 2014. De altfel, în același an, nașul lor, Cristian Țânțăreanu, făcea glume despre divorț, dar ne dădea și câteva declarații șocante despre cuplu.

„În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. Că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună

„Foarte bine ca a divorțat”

Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era ca o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a doua zi se trezeşte devreme, dar nu din cauza asta s-au despărţit, pentru că mergeau acolo de comun acord, nu o forţa nimeni. S-au despărţit din cauza unor motive prosteşti. Ambiţii care nu îşi aveau rostul, de genul că el voia într-o seară să stea mai mult într-un loc, iar ea voia să plece acasă pentru că avea treabă dimineaţa”, ne declara nașul lor de cununie, Cristian Ţânţăreanu, în 2014.

Ulterior, în anul 2020, gluma a devenit adevăr, iar Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au decis că e mai bine să divorțeze, după 22 de ani de căsnicie. Țânțăreanu a făcut și atunci dezvăluiri privind decizia celor de a-și lua rămas bun.

Foarte bine că a divorțat. Lasă că e mult mai bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că, în ultima perioadă, au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na... nu înseamnă că era roz situația”, spunea Cristian Țânțăreanu, pentru Click! 

Anca Țurcașiu a dat vestea printr-un mesaj pe Facebook

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!

Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a fost mesajul publicat pe Facebook prin care Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net