Aurelian Temișan și Anca Țurcașiu, ironizați pe scena Festivalului Mamaia 2024: „De ce nu dați publicitatea peste ea?”

Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan au devenit sursa ironiilor Rodicăi Tudor, câștigătoarea marelui trofeu al Festivalului Mamaia 2012. Aceasta a iscat un moment plin de tensiune atât pentru organizatorii Festivalului Mamaia 2024, cât și pentru public, când a refuzat să coboare de pe scenă. 

Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, prezentatorii Festivalului Mamaia 2024
Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, prezentatorii Festivalului Mamaia 2024

Festivalul Mamaia 2024, transmis de TVR, a întâmpinat mici probleme cauzate de artista Rodica Tudor. Urcată pe scenă, aceasta a ezitat să coboare după timpul indicat, fiind prezentă în continuare în fața publicului. Rodica i-a ironizat pe prezentatori - Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan - imediat după ce a urcat pe scenă, aceasta i-a acuzat că au „uitat” să îi citească CV-ul și a decis să spună de una singură câteva lucruri despre ea. Atitudinea arogantă i-a deranjat nu doar pe prezentatori și organizatori, cât și pe cei din public, care nu au ezitat să intervină cu replici tăioase la adresa acesteia. 

„Asta le mulțumește părinților” 

Atitudinea arogantă a Rodicăi Tudor i-a determinat pe cei din public să reacționeze, astfel că un spectator a oferit următoarea replică în timpul spectacolului: 

„De ce nu dați publicitatea peste ea? Asta le mulțumește părinților, vecinilor, stă cât vrea ea…”

De asemenea, după interpretarea pieselor „Să mori de dragoste rănită” și „Marea albastră”, o femeie s-a arătat profund dezamăgită de moment și și-a exprima părerea sinceră: 

„A omorât aceste piese. Dacă ar vedea Angela Similea...”

Rodica Tudor / foto: Social media
Rodica Tudor / foto: Social media

În încercarea de a o convinge să coboare de pe scenă, Aurelian Temișan și Anca Țurcașiu au încercat să gestioneze întreaga situație într-o manieră cât s-a putut de delicată. 

La scurt timp după ce a cântat Acapella, Rodica Tudor a început să cânte o altă piesă, fiind acompaniată și e orchestră. Aurelian Temișan nu s-a mai putut abține și, într-un mod elegant, a făcut o remarcă ironică la adresa momentului acesteia: „Aa, o mai cânți și pe aceasta? Să sperăm că nu este un colaj de 20 de minute…”

„Îmi curge sânge din urechi!”

Atitudinea indiferentă și arogantă a Rodicăi Tudor nu a putut fi trecută cu vederea de vedete. Amintim aici de artistul Alin Gheorghișan, care în cadrul unei postări pe social media a venit cu următoarea reacție: 

  „Aloooooooooooo! TVR?????? De 20 de minute asta vorbește fără noimă și cântă dintr-o tonalitate pe care eu încă nu o cunooosc! Îmi curge sânge din urechi!” - a fost mesajul transmis de acesta pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net