Aurelian Temișan, plin de nervi după ce a așteptat 2 ore o ambulanță: „E strigător și revoltător”

Aurelian Temișan, revoltat de-a dreptul pe sistemul de urgență 112. Artistul a avut parte de o experiență de-a dreptul neplăcută, după ce a cerut ajutorul medicilor pentru o problemă de sănătate. A povestit întâmplarea printr-o postare pe Facebook. 

Aurelian Temișan / foto: Social media
Aurelian Temișan / foto: Social media

Cunoscutul solist și-a îngrijorat fanii în urma unei postări din social media prin care a povestit dezamăgirea de care a avut parte în urma unui apel la 112. Cât de mult a fost nevoit să aștepte după ambulanță. 

Aurelian Temișan: „Am nevoie de o ambulnață!”

Vedeta de televiziune a solicitat o ambulanță, însă a avut parte de o reacție a serviciului unic de urgență de-a dreptul revoltătoare. După două ore de așteptare, Aurelian Temișan a revenit cu un apel la 112, întrebând cât mai durează până ajunge ajutorul solicitat. A avut parte de un răspuns negativ, atunci când i s-a transmis că ambulanța nici măcar nu plecase. 

„-112, ce urgență aveți?

- Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil la adresa..., pentru..., simptomele sunt...

După toate întrebările puse la care am răspuns, mi se spune "s-a notat, vă va suna când ajunge". Mulțumesc politicos și aștept. Și aștept... și aștept...

După două ore sun din nou și mi se spune "ambulanța încă nu a plecat". Mă blochez. Efectiv nu știu dacă și cum să reacționez.

E strigător și revoltător.

Unde e de fapt și de ce se numește SISTEMUL DE URGENȚĂ???”, a transmis Aurelian Temișan pe Facebook.

Fanii au empatizat cu situația lui Aurelian Temișan

Internauții au văzut postarea lui Aurelian Temișan și s-au arătat de-a dreptul revoltați pe situația. De asemenea, câțiva și-au exprimat părera și au împărtășit din experiențele lor. 

„În ziua de astăzi mergem la spital ca să murim, și nu ca să ne însănătoșim. Și asta am spus-o demult! Acum, cu apariția acestui caz de la Spitalul Pantelimon, doar mi s-a confirmat ceea ce credeam. Multă sănătate!”;

„În România nu există sistem de sănătate, din păcate pentru noi, în ciuda faptului că plătim o căruță de bani, lunar ! Urgență este doar pentru noi, nu și pentru cei care ar trebui să acționeze în consecință!”;

„Ferească Dumnezeu, nu se poate așa ceva! Când o să se termine, sau oare o să se termine vreodată bătaia asta de joc pe care o suportăm de atâția ani de zile?”;

„Soțul meu a murit în brațele mele, 40 minute a durat până a venit salvarea” - au fost doar o parte din comentariile primite de Aurelian Temișan la postarea cu pricina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net