Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut în fața Turciei! Aurelian Temișan: „La noi s-a ratat mult!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sâmbătă, de la ora 17.00, a avut loc pe stadionul Arcul de Triumf, din București, meciul amical între Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România şi Națională Artiştilor Fotbalişti din Turcia.

Accesul la eveniment a fost liber iar artiștii au făcut spectacol pe teren. Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia, care i-a bătut pe români cu 3-2.

Aurelian Temișan a povestit pentru Click! cum a fost meciul care s-a organizat la inițiativa lui Deniz Cem.

A fost un meci organizat cu ocazia Zilei Naționale a Turciei și Ziua Copilului în Turcia. Au fost artiști turci, cântăreți. Deniz Cem este cel care a inițiat această mișcare, care de la Campionatele Mondiale din Rusia s-a împrietenit foarte tare cu România, vine foarte des aici, a făcut și colaborări cu artiști români de la noi. Deniz Cem a inițiat iar în echipa lor, pe lângă foștii fotbaliști, (l-am avut și noi pe Daniel Chiriță, fost fotbalist internațional care este și antrenorul echipei, l-am avut pe Gabriel Tamaș, pe Gigel Bucur, în rest doar artiștii pe care îi știm și pe care îi are echipa, au  fost câțiva actori din telenovelele turcești foarte cunoscute. 

Scorul s-a terminat cu 2-3 România-Turcia. Ne-au bătut cu 3-2. Bucurie mare pe ei! Nu le-am făcut cadou victoria, așa s-a întâmplat!”, a povestit Temi.

La noi s-a ratat mult dar putea să fie și 8-0 pentru noi, ideea era de a ne mișca frumos și să fac eu un meci plin de fair-play așa cum a fost. Nu s-a certat nimeni cu nimeni, nu s-a lăsat cu nicio accidentare. Meciul  a fost precedat de un protocol, cu o seară înainte, vineri seară, între cele două echipe, cu organizatori, cu tot, o masă frumoasă care în mod normal  trebuia să fie după meci dar a fost înainte pentru că se știa că după meci mulți artiști au treabă. A venit și Ambasadorul Turciei la București, a venit la noi în  cabină, ne-a felicitat pe toți înainte de meci!", ne-a mai declarat pentru Click!, Aurelian Temișan, juratul emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 și portarul Naționalei de Fotbal a Artiștilor fotbaliști.

Cele două echipe s-au mai confruntat în cadrul “Campionatului Mondial de Fotbal și Festival de Muzică”, care se desfășoară din 2014 și care este inclus și în calendarul FIFA. „Sunt emoţionat şi mă bucur că pot participa la un asemenea meci. Va fi un meci amical, dar am venit cu dorința de a câştiga”, a spus Furkan Aksoy, actorul din “Lacrimi la Marea Neagră”, pe care publicul l-a putut vedea evoluând în meciul amical.

Furkan Aksoy, celebru actor și cântăreț (publicul din România l-a îndrăgit în serialele “Fiica Ambasadorului” și “Lacrimi la Marea Neagră”), Erkan Kostendil (actor), Hasan Kabze (fost jucător de fotbal la Galatasaray), Deniz Cem (cântăreț și compozitor), Kamara, Adrian Enache şi Mihai Lazăr (președintele fondator al Naţionalei Artiştilor Fotbalişti din România) s-au aflat pe teren.

Pentru mine e o bucurie să fiu pe teren. Nu puteam să lipsesc din Naţionala Artiştilor într-un moment atât de important. (…) Vom face spectacol!”, mărturisea Kamara înainte de meci.“Eu sper să se termine la egalitate, ca orice meci amical, pentru că noi, de fapt, nu ne luptăm pentru rezultat, ci pentru o cauză nobilă”, mai spunea și  Adrian Enache cu o seară înainte de intra pe teren.

Atmosfera a  fost incendiară aseară, la meciul amical disputat între Națională Artiştilor Fotbalişti din România şi Naţionala Artiştilor Fotbalişti din Turcia; Scorul de 3-2 a fost în favoarea echipei Turciei! Artiști și foști sportivi români și turci au dat tot ce au avut mai bun pe teren, în aplauzele publicului. La eveniment a fost prezent și Excelena Sa domnul Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul Republicii Turcia la București, care a încurajat ambele echipe înainte de confruntare, subliniind liantul pe care sportul îl reprezintă în apropierea dintre oameni şi ţări.Cei care au marcat în favoarea echipei din Turcia au fost actorul Doğan Can Sarıkaya, Hasan Kabze, fostul fotbalist al Galatasaray, şi actorul Furkan Aksoy (din serialul "Fiica ambasadorului" și serialul "Lacrimi la Marea Neagră"). Cele două goluri marcate de echipa României au fost trase în poarta “rivalilor” de Moise şi de Luis Gabriel.

Echipa artiștilor din Turcia a oferit un adevărat spectacol la finalul meciului, bucuria, iar vedetele din ţara vecină şi artiștii români au avut liber la oferit autografe pe tricouri și la adevărate ședințe foto cu fanii prezenţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net