Echipa care va câștiga ediția 7 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va fi difuzată sâmbătă, 30 martie. Cine este juratul ce va acorda 100 de puncte

Ultima actualizare:

Echipa care va câștiga ediția 7 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va fi difuzată sâmbătă, 30 martie, este formată din Emi și Cuza. Aceștia primesc 100 puncte din partea Ozanei.

Ediția 7 a emisiunii „Te cunosc de undeva” va fi difuzată sâmbătă, 30 martie Foto: antena1
Ediția 7 a emisiunii „Te cunosc de undeva” va fi difuzată sâmbătă, 30 martie Foto: antena1

Băieţii de la Noaptea Târziu, transformare fără precedent 

Băieţii de la Noaptea Târziu au primit de la ruletă o referinţă pe care au catalogat-o imediat drept „imposibilă” – musicalul Chicago. „Ne-a lovit rău! <Taifunic>, aș spune!”, a declarat Emi la antrenamentele de actorie, iar Cuza a completat imediat: „Doamne, câte detalii, ne-a ȋngrozit din prima. Nici n-am putut să urmăresc mai mult de un minut și jumătate din referinţă. Apoi, faptul că e o piesă cu un asemenea ritm, ȋn engleza, iar noi la engleză... ce să zic, am jucat și fotbal... Dacă creierul ar avea un sunet de eroare, de aici ar fi inspirat!”

Colegii lor s-au pus de acord la unison: „Trebuia să aveţi minimum două săptămâni la dispoziţie ca să pregătiţi momentul ăsta!”, le-a spus Liviu, partenerul lui Jo la Te cunosc de undeva!. Profesoara de actorie, Adriana Trandafir, a punctat, la rândul ei, complexitatea momentului: „La musical e ca la patinaj, totul la secundă! Dacă ai pierdut secunda, ai pierdut partida.”

Emi și Cuza Foto: a1
Emi și Cuza Foto: a1

Cuza: „Este cel mai greu moment al nostru, din toate sezoanele"

Echipa care va câștiga ediția 7 a emisiunii „Te cunosc de undeva” este formată din Emi și Cuza. Aceștia primesc 100 puncte din partea Ozanei. „Faptul că este atât de greu momentul ne mega ambiţionează. Nu credeam ȋn viaţa mea că noi o să mergem să ne rugăm să primim o a treia repetiţie la coregrafie”, a dezvăluit Emi, iar Cuza l-a completat: „După părerea mea, e cel mai greu moment al nostru, din toate sezoanele!”

Cele 8 echipe de la emisiunea „Te cunosc de undeva!”

8 echipe de artişti au spus „DA” spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, ce a avut premiera pe 17 februarie, de la 20.00, la Antena 1. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu şi Zarug, Barbara şi Bella Santiago, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, dar și Paula Chirilă şi Romică Țociu sunt cei pe care ruleta personajelor îi trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net