Ilona Brezoianu s-a ales cu vânătăi la „Te cunosc de undeva”! Cât de mult se implică actrița în transformările pe care i le dă ruleta! „Nu te mai înțelegi cu mine!’”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilona Brezoianu (33 de ani) face o echipă senzațională alături de Florin Ristei în cel de-al 20-lea sezon „Te cunosc de undeva” de la Antena 1! Cât de ambițioasă este actrița și de ce s-a ales cu vânătăi la repetițiile celui mai îndrăgit show de transformări, ne-a povestit chiar ea, pentru Click!

A început sezonul 20 „Te cunosc de undeva"! Faci echipă bună cu Ristei? Sunteți și la Neatza împreună! Cumva s-a potrivit numai bine!

Da! E un sezon provocator, care ne pune la încercare și nervii, dar și aptitudinile artistice și cu siguranță vom face o figură spectaculoasă, pentru că suntem în alt punct acum față de data trecută, suntem poate puțin mai relaxați, am înțeles mai bine formatul, nu mai suntem stresați și încercăm să ne bucurăm cât putem de ce se întâmplă aici! Noi doi am lucrat destul de mult împreună. Ne cunoaștem destul de bine și cred că suntem cei mai potriviți pentru formatul ăsta, mai ales că el vine cu partea muzicală mai dezvoltată, eu cu partea de actorie și cred că ne putem completa frumos în emisiune. 

Ristei zicea că o să îi nimiciți  pe ceilalți și că trebuie să luați trofeul!

El e competitiv din fire și eu sunt la fel, de asta ne-am înverșunat, așa, de la bun început, dar până la urmă cred că e mai  importantă experiența decât premiul în sine. E ipocrit să spui faptul că nu îți dorești să câștigi, dar cel mai bine e să participi și să fii în gașca asta. Acum suntem deja la jumătatea filmărilor și s-a creat o echipă foarte frumoasă. Nu mai simt deloc competiția dintre noi, deși ea există, pentru că eu cred că toată lumea își dorește să câștige, dar atunci când plecăm de la filmări suntem toți foarte ok, foarte relaxați și ne simțim bine unii în preajma altora.

Ce ți s-a părut cel mai greu până acum?

Cel mai greu până acum mi s-au părut personajele care nu au implicat o pregătire muzicală complexă, ci una actoricească. E mult mai greu să faci un personaj de genul ăsta decât să cânți și să faci ceva ce îți vine mănușă. Adică provocarea în sezonul ăsta a fost fix în ideea în care noi trebuie să ne transformăm în artiști care nu sunt foarte aproape de felul nostru de a fi.

Te-au stresat filmările, te-au solicitat, ai mâncat mai mult, te-ai îngrășat, ai slăbit?

Nu. Cred că am slăbit. M-au solicitat destul de mult, chiar am fost destul de stresată, mai ales în primele două gale, pentru că am pus presiune pe mine și chiar mi-am învinețit un picior la momentul ăsta ,pentru că atât am bătut cu mâna pe picior la cântat, că așa face și personajul, și mi s-a învinețit piciorul destul de rău! Dar așa sunt eu când intru în ceva, într-un rol, nu te mai înțelegi cu mine.

Ce mai pregătești în continuare, lăsând la o parte „Te cunosc de undeva" și Neatza?

Deocamdată sunt într-o perioadă în care nu pot să pregătesc foarte multe lucruri deodată, pentru că nu vreau să mă epuizez. Am trecut prin foarte multe etape din astea  în care m-am epuizat până la ultimul strop și acum mă ocup strict de „Te cunosc de undeva", de „Neatza, și joc în continuare la teatru. Nu am momentan turnee, pentru că nu pot să plec, urmează să mai joc într-un film, dar cam atât, eu zic că e suficient și că e mai bine să faci mai puțin și să fii mai profesionist decât să te împărți în șapte direcții și să nu faci nimic bine!

Despre filmul în care joci ne poți da mai multe detalii?

Despre film, momentan nu pot să dau detalii, am un rol micuț, dar foarte de coloratură și abia aștept să îl vedeți. Deocamdată suntem în producție și în discuții!

Care ar fi rolul vieții tale? Ce rol ai vrea să interpretezi și să fie pe sufletul tău?

Nu am, m-a tot întrebat toată lumea, adică am mai primit întrebarea asta și nu am unul anume. Mie îmi place oricum teatrul în orice formă și îmi plac toate rolurile pe care le primesc, le iau, le îmbrățișez cu drag și îmi place să fac ceva ce mă pune mereu la încercare. Îmi place să descopăr lucruri despre mine și orice chestie mă pune la încercare sunt imediat "in" (n.r.: acolo), ca să zic așa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net