Liviu Teodorescu și Jo și-ar dori să câștige premiul cel mare de la „Te cunosc de undeva”. Concurența e mare: „Ristei e ahtiat după trofeu și se vede!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Liviu Teodorescu face echipă cu Jo în sezonul 20 „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, care a început deja de pe 17 februarie! Artistul a recunoscut pentru Click! faptul că are colegi buni și chiar foarte buni, iar concurența este destul de mare.

Dacă el și Jo au intrat acum în show-ul transformărilor cu gândul să câștige premiul cel mare, parcă entuziasmul lor s-a mai dus pe parcursul filmărilor, atunci când au văzut că toate cele 8 echipe sunt chiar foarte bune în acest show, iar Florin Ristei este și el super ambițios și vrea trofeul!

Liviu, începe al 20 - lea sezon „Te cunosc de undeva”! Cum te găsește?

Va fi o ediție și un sezon foarte greu, din toate punctele de vedere, pentru că avem în jur numai oameni talentați. Nu prea mai poți să spui de niciunul că ăștia nu reprezintă neapărat o concurență, etc. Adică nu mai poți să faci astfel de judecați, trebuie să îi iei pe toți de buni! Cred că este cel mai greu sezon de până acum! De departe cel mai greu și cel mai bun sezon!

Ce ți-a plăcut până acum cel mai mult sau care a fost cea mai mare provocare?

În sezonul ăsta, în special, cred că cea mai mare provocare este să ai de-a face cu atâția oameni talentați în jurul tău, pentru că trebuie să fii tot timpul cu urechile ciulite, știi? Și să fii cât se poate de atent la ce se întâmplă! Noi am vrea să intrăm în finală! Știi cum e, am intrat în sezonul ăsta și au început așa să ne scadă din ce în ce mai tare... La început am intrat pe principiul: „Noi câștigăm!", după care am zis, măcar acolo, dacă intrăm în finală... Pe măsură ce  lucrurile avansează, ne dăm seama că sunt foarte mulți oameni în jur și  poate uneori e și o chestie de noroc, cu ce personaj îți pică, ca să poți să faci o performanță!

Putem spune cine vă ia fața, cum se zice, sau cu cine sunteți la concurență? Am înțeles că și Ristei vrea să ia trofeul!

Ristei e ahtiat după trofeu și se vede! (râde). Dar eu cred că toată lumea merită! Asta e complicat la sezonul ăsta, pentru că toată lumea care e aici merită trofeul "Te cunosc de undeva" și cred că cei care vor câștigă trofeul vor fi poate și avantajați de personajele pe care le primesc, avantajați de ruletă, pentru că primesc poate personaje care îi pun în valoare mai mult și e o chestie de noroc, nu ai de unde să știi! Când dai de maneta aia, pur și simplu Universul lucrează și atât! Nu știe nimeni ce se întâmplă!

Faci echipă bună cu Jo?

Foarte bună! Cred că este cel mai bun coechipier pe care îl puteam avea la „Te cunosc de undeva" și mă bucur din suflet că sunt parte din experiența asta cu ea, pentru că ne înțelegem foarte bine, ne cunoaștem de o grămadă de vreme, am mai trecut prin  asta împreună și era nevoie de un sezon de antrenament înainte ca să putem să facem față  în sezonul ăsta, care e foarte greu!

Lipsești mult de acasă acum? Filmați miercurea și joia până seara târziu!

Miercurea și joia, dar repetițiile sunt aproape zilnic și, da, lipsesc destul de mult de acasă, dar am grijă să fiu prezent. Atunci când sunt acasă, sunt acasă!

Cu micuța! O ajuți pe Iulia, soția ta?

O ajut! Avem și ajutor din exterior, și de la părinți, avem și pe cineva care mai stă cu cea mica când Iulia mai merge la sală, sau mai face tot felul de lucruri pe care simte nevoia să le facă ca să își revină după toată perioada asta! Facem tot ce putem ca să fie bine!

Ați petrecut acum de Ziua Îndrăgostiților sau urmează de Dragobete, ce alegeți?

I-am luat un mare buchet de flori de Ziua Îndrăgostiților și am vrut să ieșim dar nu s-a putut, nu a vrut cea mică să ne lase, dar nu contează. Până la urmă, fiecare zi e o sărbătoare alături de ea și noi, toți trei suntem o formulă, pentru care fiecare zi din viață este o sărbătoare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net