Florin Ristei face praf TVR după selecția Eurovision! Artistul, mesaj dur: „E jalnic ce se întâmplă!”

Ultima actualizare:

Cântărețul Florin Ristei face o serie de acuzații grave la adresa TVR, după organizarea Selecției Naționale, de sâmbătă seară, în urmă căreia câștigător a ieșit Theodor Andrei. Ristei a catalogat Eurovision-ul românesc drept un concurs jalnic!

Florin Ristei a avut o poziție cât se poate de dură, pe pagina sa de socializare, după ce a urmărit, sâmbătă seara, Selecția Națională de la Eurovision.

Cântărețul și prezentatorul de la Antena 1 consideră că TVR e principalul vinovat pentru faptul că acest concurs și-a pierdut credibilitatea de-a lungul timpului.

„0.18% din populația României a votat aseară la Eurovision”

Ristei este de părere că Selecția Națională nu este deloc reprezentativă pentru România, atâta timp cât votează un foarte mic număr din populația țării.

Floirn Ristei consideră că Eurivisonul românesc este un eșec, din cauza TVR
Floirn Ristei consideră că Eurivisonul românesc este un eșec, din cauza TVR

0.18% din populația României a votat aseară la Eurovision. Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0.028% din populație.

Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă, și că acest concurs are 0 credibilitate la noi în țară, din cauza lor.

Apropo, 500k€ buget pentru Eurovision Romania, din care 200.000€ doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe Internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini.

Felicitări, Theodor Andrei. Fă ce știi tu mai bine acolo și bucură-te de experiență. Baftă!”, a scris revoltat Florin Ristei, pe pagina sa de Facebook.

traistariu jpg

Trăistariu: Un mare minus! „Nu s-a știut la ce număr se dă SMS!”

Și cântărețul Mihai Trăistariu, prezent în platoul TVR sâmbătă seara, a atras atenția că a fost o problemă la sistemul de votare, organizat de TVR.

Noi, cei din sală, nu am văzut nicăieri și nici nu s-au zis pe gură niște numere de telefon, unde putem vota. Se vedea doar pe tv. Ceea ce a trezit un murmur în sală : «la ce numere se votează», «unde se votează?», «când se votează?» etc.

Invitații mei, de exemplu, și rândurile de lângă noi n-au votat! N-au știut la ce număr se dă SMS. Le-am zis să caute pe net, n-au găsit, au abandonat și n-au mai votat. Deci aici, un punct în minus.

Cel mai amuzanto-horror moment a fost când prezentatorii tot încercau să sune câțiva telespectatori să-i premieze cu 5.000 de euro pentru că AU VOTAT !

Problema e că telefoanele telespectatorilor erau deja închise, la mail-urile de pe care au votat nu răspundea nimeni, iar rugămințile prezentatorilor ca oamenii-votanți să se conecteze din nou pe Facebook au rămas fără răspuns.

De unde, la un moment dat, după câteva încercări eșuate de a suna un telespectator care a votat de acasă, s-a auzit deodată în sală un nou murmur din partea fanilor Eurovision : «păi dacă și-au cumpărat cartele - normal că telefonul e închis ! Au votat și au scos cartela din telefon!», a dezvpluit artistul.

Theodor Andrei a fost artistul care a obținut cel mai mare număr de voturi, 5.230, dintre cei 36.524 de votanți la Selecția Națională, organizată sâmbătă seară, de TVR.

Competiţia internaţională Eurovision 2023 va avea loc la Liverpool Arena (în Marea Britanie) – semifinalele sunt programate pentru 9 și 11 mai, iar finala va fi în data de 13 mai. România va urca pe scenă în a doua semifinală, așa cum s-a decis în urma tragerii la sorți. România trebuie să se califice între primii zece ca să ajungă în finală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png