De unde a „furat” schemele din fotbal Adrian Enache!„Am crescut cu ei!” Ce spune artistul despre nepoata lui!

#Exclusiv Click!

Adrian Enache (57 de ani) a venit aseară împreună cu echipa de fotbal a  Naționalei Artiștilor Fotbaliști la premiera de gală a filmuluiHai, România! - Povestea Generației de Aur”, care s-a lansat  chiar în luna în care Florin Răducioiu împlinește 54 de ani.

Lume multă și bună a fost prezentă aseară la eveniment, fotbaliști consacrați și multe vedete.

Astfel, Florin Prunea a ajuns printre primii la evenimentul de marcă, urmat de Bogdan Stelea, Jean Vlădoiu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Ionuț Lupescu și mulți alții. La un moment dat și-a făcut apariția și echipa de fotbal a artiștilor în frunte cu Adrian Enache și Aurelian Temișan, care s-au îmbrățișat bucuroși în fața panoului unde se realizau interviuri și se făceau poze. Kamara a venit în brațe cu Leon și colegii săi l-au salutat pe rând.

Click! a stat de vorbă cu Adrian Enache, grăbit să schimbe mai multe impresii cu toți colegii lui și fotbaliștii cu care a crescut și de la care a furat meserie uitându-se la televizor. Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani), pe care ni l-a lăudat îndelung și de care este mai mult decât foarte mândru.

Ce faceți în această seară aici? E prezentă toată echipa din Naționala Artistilor Fotbaliști, multă lume bună din fotbal!

Am venit să ne urmărim idolii de la care am învățat și noi fotbal și am ajuns 3 ani consecutiv campioni mondiali, la Campionatul Mondial de la Moscova.

Fotbalistul preferat, idolul dintotdeauna care este?

Mie îmi plac toți! Ce să spun! Am crescut cu ei! Răducioiu, normal, că sunt vârf de atac și e normal, toate golurile pe care le-a dat sunt în sufletul meu și normal că am furat și eu meserie de la ei de la televizor, după care am jucat profesionist, la Galați, și uite că nu am renunțat chiar dacă am ajuns un artist foarte cunoscut, continuăm cu băieții de la Naționala Artiștilor, o echipă foarte frumoasă care a câștigat trei titluri mondiale. Uite aici, idolul meu, Ilie Dumitrescu, el e! Am dat goluri după ce am furat meserie de la el!

Văd că vă însoțește David! Așa băiat! Cât de mândru sunteți de el?

Da! Viitorul vârf al Naționalei de Fotbal a Artiștilor! Sper să ducă mai departe ștafeta! Sunt foarte mândru de David, mai ales că îmi calcă pe urme și el este în zona de actorie, a jucat deja în câteva filme, într-un serial de televiziune și așteptăm și sperăm să vedem ce oferte mai are dar deocamdată se pregătește să meargă la studii în străinătate.

Unde își dorește să meargă la studii?

Să vedem! Olanda, Spania, pe acolo!

Ce specializare?

Național business, mai târziu să facă și el un business!

O să facă bani în familie!

Da, da, da! Se știe!

Diana ce face? Proaspăta mămică!

Diana este foarte bine, este în negocieri cu o televiziune importantă, cu un radio important!

Cum este Adrian Enache ca bunic?

Bunicuțul Rock'n Roll și-a intrat deja în rol! Eu nu-mi dau seama cum e, dar e ok! Micuța e frumoasă, deșteaptă și tot ce își dorește ea!

S-a pregătit darul de botez?

Da, da!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net