Kamara, păcălit la un eveniment caritabil ținut pentru fiul său: „Sunt mulți escroci pe lumea asta”

Deși Kamara apare mai mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor săi, este cât se poate de serios când vine vorba de fiul său. Micuțul Leon, în vârstă de 8 ani, se confruntă cu mari probleme de sănătate, fiind diagnosticat chiar de la naștere cu tetrapareză spastică. El a ajuns de opt ori pe masa de operație, iar tratamentul este destul de costisitor, astfel că artistul a organizat de multe ori evenimente caritabile pentru a strânge banii necesari. Însă, după un concert, Kamara a rămas cu un gust amar.

Kamara, păcălit la concertul caritabil organizat pentru fiul său / foto: Arhiva Click!
Kamara, păcălit la concertul caritabil organizat pentru fiul său / foto: Arhiva Click!

Pentru a-și ajuta cât mai mult băiețelul, Leon, diagnosticat chiar de la naștere cu tetrapareză spastică, Kamara a apelat de multe ori la bunăvoința oamenilor, organizând evenimente caritabile în cadrul cărora să strângă sumele necesare pentru operații și tratament. Din păcate, unul dintre aceste concerte îi va rămâne întotdeauna în memorie.

Kamara: „Sunt mulți escroci pe lumea asta”

Artistul a fost dezamăgit de rezultat, după ce a fost păcălit. Se pare că, deși au fost adunați mulți bani din sponsorizări și donații, cântărețul nu a ajuns în posesia sumelor. „Pe lumea aceasta sunt mulți care profită de evenimentele caritabile. Se fac multe evenimente caritabile, și unii profită ori de organizare, să-și tragă ceva pe lângă, ori pur și simplu nu mai dau banii. Eu am pățit treaba asta cu Leon la un eveniment. Organizatorii au venit la mine și mi-au spus: «Aceștia sunt toți banii». I-am spus: Tu glumești? Am văzut câtă lume a fost și ce s-a întâmplat”, a mărturisit Kamara, pentru cancan.ro.

Dezamăgit și totodată uimit de atitudinea persoanelor respective, Kamara a dezvăluit că și-a învățat lecția și nu mai are încredere în nimeni: „Am rezolvat cât s-a putut rezolva apoi. Am căutat unii dintre organizatorii care nu erau cei care au luat banii să compenseze situația ca să nu-și păteze numele. Nu era vina lor, doar că ei erau în față. Consider că mereu trebuie să fim atenți la oamenii care fac lucruri de genul acesta că sunt mulți escroci pe lumea asta”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net