Kamara, exclus de la Survior România din cauza lui Măruță: „Știu că ești ofuscat”

Ultima actualizare:

Sezonul All Stars al emisiunii Survivor 2024 a debutat pe micile ecrane cu senzații tari și concurenți motivați. Însă, un nume important lipsește din echipa Faimoșilor - Kamara. Motivul excluderii sale este legat de un scandal izbucnit în urmă cu aproximativ un an pe platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, moment care pare să fi lăsat urme adânci în relația cu producătorii show-ului de la Pro TV.

Kamara la Survivor. Foto: arhiva.
Kamara la Survivor. Foto: arhiva.

Marți, 16 ianuarie 2024, Survivor All Stars a început cu noi reguli și un grup selectat dintre cei mai motivați concurenți. Însă, Kamara a fost nevoit să privească competiția de acasă, nefiind selectat pentru a face parte din echipa Faimoșilor. Motivul acestei excluderi pare să fie legat de un incident controversat din trecut, petrecut pe platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Scandalul cu Cătălin Măruță

Într-o ediție anterioară a emisiunii lui Cătălin Măruță, Kamara a avut un schimb aprins de replici cu luptătorul Cristian Mitrea, fost concurent de la Survivor. Discuția a degenerat într-un conflict deschis, iar Kamara și-a exprimat nemulțumirea față de opinia subiectivă a lui Mitrea, aducându-i și cuvinte jignitoare. Această atitudine controversată pare să fi avut repercusiuni asupra prezenței sale în noul sezon al Survivor.

Față de tine, eu am avut rezultate în mai multe domenii. Și știu că ești ofuscat. Am jucat fotbal, am avut rezultate. Cânt, am avut rezultate. Tu ai câteva rezultate. Câteva doar. Eu ca și carieră în muzică, o am de 19 ani. Cânt în aceeași trupă. Am luat atâtea premii cu Alb&Negru. Tu mai exiști?

Așa cum ți-am zis ieri, tu n-ai nicio treabă să vorbești despre acest lucru. Tu ești o tentativă de luptător. Nici despre sportul pe care îl practici nu ai cum să vorbești multe. Ai avut 6 victorii și două înfrângeri atât. Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine?”, i-a spus Kamara lui Cristi Mitrea.

Reacția lui Kamara

Despre absența sa din competiție, Kamara a declarat că nu a refuzat participarea și că ar fi dorit să fie prezent pe Insula din Republica Dominicană. Cu toate acestea, artistul susține că decizia de a nu fi selectat a fost luată de către producătorii emisiunii, iar el nu poate decât să privească și să se bucure de spectacol.

Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat. Îmi pare rău că nu sunt acolo. Regret că nu sunt printre participanți, pentru că simt că mai am multe de spus acolo. Îmi place foarte mult sistemul din acest an, cu eliminări”, a spus Kamara pentru Cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Irina Columbeanu Ramona Gabor
netflix g6957822cc 1280 jpg
Cum arată Ramona Gabor nemachiată  "Eşti superbă" jpeg
banner alex dobrescu png
image png
marcel insula iubirii jpg
banner Diana Dumitrescu png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net