Aurelian Temișan, de 29 de ani împreună cu Monica Davidescu. Care este secretul căsniciei lor: „Mulțumim Divinității că ne ține întregi la minte!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Aurelian Temișan (51 de ani) are o familie frumoasă și nu uită să contorizeze niciodată anii adunați împreună alături de soția sa, actrița Monica Davidescu (51 de ani), cu care se completează de minune. La orice aniversare de cuplu sau de familie, vedeta și prezentatorul TV postează mereu pe paginile sale de socializare și reamintește cât de binecuvântat se simte.

Pe 13 ianuarie, el și Monica Davidescu au împlinit 29 de ani de când sunt împreună, cu bune, cu rele, și și-au creat cel mai frumos drum în viață cu dragoste, susținere și perseverență. Fiica lor, Dora, urmează să împlinească anul acesta 14 ani și este fericirea supremă a cuplului. Despre secretul relației perfecte și a reușitei în cuplu, Aurelian Temișan ne-a spus atuurile sale, exclusiv pentru Click!, iar Monica Davidescu l-a aprobat întru totul!

Azi e în 13 ianuarie. Pe 13 ianuarie 1995, adică acum 29 de ani, eu și Monica ne-am cunoscut. Nu mă întrebați când s-au dus toți anii ăștia. Simt că s-au dus, dar nu degeaba. Mă simt împlinit și totuși destul de la început de drum.

Îi mulțumesc vieții că a fost constantă până acum și destinului că mi-a ghidat pașii și nu m-a făcut să greșesc drumul.Monica, îți mulțumesc pentru decența ta, pentru calitățile de mamă, de soție și de partener de scenă.Să tot adunăm anii așa”, a fost mesajul transmis ieri de Aurelian Temișan, pe rețelele de socializare.

„Suntem  împreună în marea parte a timpului!”

Pentru Click!, Temi ne-a dezvăluit însă mai detaliat care este secretul longevității în cuplul său cu Monica Davidescu și cât de mult timp petrec împreună.

„Trăim într-o lume foarte agitată și materialistă, unde oportunitățile iau locul  priorităților morale. Având în vedere că vedem ce este în jurul nostru și că din ce în ce mai multe cunoștințe comune, prieteni chiar, au probleme, individuale sau de familie, mulțumim Divinității, Bunului Dumnezeu, că ne ține întregi la minte, că putem  să ne exercităm profesia de bază, statul pe scenă, partea artistică, că suntem împreună în marea parte a timpului și asta nu face decât să închege și mai mult relația, contrar a ceea ce ar spune unii și alții, că dacă stăm prea mult împreună, intervine plictiseala și să ne dea Dumnezeu măcar încă 29 de ani! Omul speră, omul gândește, Domnul cârmește! Ce va fi, nu știm! Ne bucurăm de ceea ce avem, de ceea ce suntem și de ceea ce putem crea, ca oameni, ca artiști, ca prieteni!”, ne-a mărturisit pentru Click! Aurelian Temișan.

La rândul său, soția lui Temi, Monica Davidescu, este în asentimentul juratului emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

„E important că ne completăm”

Trăim într-o lume agitată și am ales ca acasă să păstrăm liniștea, să nu aducem problemele din afară, să păstrăm tăcerea atunci când avem nevoie de ea, să nu desfacem subiectele importante mai mult decât e cazul, să nu interpretăm nimic în exces. Să nu dăm lucrurilor o importanță mai mare decât o au.

Ca în orice familie există lucruri mărunte de care te lovești și nu îți sunt pe plac, dar cum acestea nu au importanța vitală atunci... nu facem din țânțar, armăsar. Și e important că ne completăm. Acolo unde nu poate unul singur vine celălalt cu o mână de ajutor sau cu o idee bună sau cu o critică constructivă. Și în scenă și în viață!”, ne-a mărturisit și actrița Monica Davidescu.

Au început filmările la „Te cunosc de undeva”

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, „Te cunosc de undeva!”, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară. Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY, iar Aurelian Temișan nu poate fi decât super încântat pentru că se întâlnește din nou cu colegii săi de platou de la Antena 1.

Mare bucurie, mare fericire! Am început sezonul 20 “Te cunosc de undeva”! Un sezon care se anunță mai puternic decât cele precedente și deschizător pentru următorul șir de 20, cel puțin așa mi-aș dori! Că vom mai fi noi peste ani în juriu sau va fi altcineva, acest show nu ar trebui să  se oprească! Oamenii abia așteptau! 

Am făcut o postare pe social media. Toată lumea s-a bucurat când am spus că începem, așa că abia așteptăm să intre din nou în casele a milioane de iubitori ai emisiunii!”, ne-a mărturisit Temi. care abia așteptat să se întoarcă la pupitrul de jurat „Te cunosc de undeva”.

Pregătește concertul “De dragoste” de la Sala Palatului

Așa cum și-a obișnuit fanii și iubitorii de muzică bună, Aurelian Temișan continuă tradiția concertelor.  Pe data de 17 februarie 2024, de la ora 19.30, îndrăgitul artist anunță evenimentul „Aurelian Temișan…De Dragoste”, care se va desfășura la Sala Palatului din București.

E un concert de dragoste,  în care cântăm dragostea sub toate aspectele ei, de la cei care au compus și lansat melodiile de dragoste de-a lungul timpului, până la noi,  cei care ducem mai departe mesajul muzical de dragoste.

E un concert la care aștept lumea să vină să cânte odată cu mine și cu muzicienii mei de pe scenă, respectiv Orchestra Simfonică București și Cardinal Show Orchestra, dirijor Andrei Tudor, să cântăm cu toată forța dragostea din noi!  Evident am și două surprize, așa cum am  învățat cel puțin publicul care vine la concertele mele, să se aștepte la surprize, nu le dezvălui, doi colegi de-ai mei care  vor urca la un moment dat pe scenă și vor cânta cu mine și abia aștept ziua de sâmbătă, 17 februarie!”, ne-a mai spus, cu emoție în glas, Aurelian Temișan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net