Ce sfat important a primit Aurelian Temișan în ziua nunții. Acesta este secretul care l-a ținut fericit în căsnicia cu Monica Davidescu

Ultima actualizare:

Aurelian Temișan și Monica Davidescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 29 de ani, iar în urmă cu 17 ani și-au unit destinele în fața altarului. Cântărețul își amintește că în ziua nunții a primit un sfat de la un bun prieten, pe care l-a folosit ca motto al relației cu partenera sa. 

Aurelian Temișan alături de soția sa, Monica Davidescu
Aurelian Temișan alături de soția sa, Monica Davidescu

„Dacă vrei ca o căsătorie să meargă, scade pretențiile”

Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu s-au cunoscut în anul 1995, iar de atunci dragostea lor pare să plutească în aer. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și au și un secret pentru longevitate. În cadrul unui podcast, artistul a dezvăluit că a primit un sfat de la un bun prieten și nu s-a abătut niciodată să îl pună în aplicare. Astfel, acesta a reușit să își mențină relația cu femeia iubită.

„Noi am primit un sfat la nuntă de la un prieten foarte bun, de care nu că ne-am ținut, dar ne-am dat seama că are mare dreptate. Dacă vrei ca o căsătorie să meargă, scade pretențiile pe care le ai față de persoana din fața ta. Scade-le, că dacă el vine și te surprinde cu lucruri bune și cu atitudine bună, relația crește. Dacă tu ai pretenții și nu se întâmplă, normal că încep și dezamăgirile”, a declarat Aurelian Temișan în podcastul Celebru și părinte, găzduit de Marius Gheorghiu.

„Avem multe de făcut împreună”

De-a lungul timpului, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au dovedit că au o căsnicie cât se poate de închegată, motiv pentru care nu au fost niciodată un subiect de scandal în spațiul public.

„Avem 17 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației”, spunea artistul în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net