Motivul pentru care trupa Angels nu se mai reunește! Vezi cine dintre cele două artiste nu își mai dorește

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Blejușcă și Monica Ene, cele două simpatice artiste din trupa Angels, făceau furori în perioada anilor 2000 cu piesele lor, însă iată că vremurile frumoase au apus. Contactată de Click!, Monica ne-a mărturisit că ea și-ar dori reunirea trupei, însă colega ei nu.

Odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat în viața celor două artiste din celebra trupă Angels. Raluca s-a mutat la Tulcea, iar Monica duce o viață liniștită alături de fetița sa, Maria, în Constanța. Însă, chiar și așa, cele două au mai ținut legătura și au știut una de cealaltă, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Am mai vorbit cu Raluca. Chiar de ziua mea, pe 31 mai, mi-a dat un mesaj frumos pe pagina mea de Facebook, cu poze împreună, în care îmi spunea doar cuvinte frumoase, printre care și faptul că sunt pentru ea ca și o soră. M-am bucurat foarte mult de acel mesaj primit de la ea și că nu m-a uitat. Eu îmi doresc ca trupa Angels să se reunească, dar ea nu își mai dorește acest lucru, din cauză că ea cântă alt stil muzical și nu vrea să revină la stilul care ne-a consacrat. Eu îi mai zic din când în când, îi mai dau mesaje, și îi spun să reunim formația, dar ea nu își dorește acest lucru”, a declarat Monica pentru Click!

Frumoasă dar ghinionistă în amor

Monica Ene alegea ca la vârsta de 21 de ani să se căsătorească și să se așeze la casa sa. Mariajul nu a funcționat, însă din iubirea lor, a rezultat o fetiță, care acum este o adevărată domnișoară și de care bruneta este tare mândră.

„Fiica mea este bine. Se bucură că vine vacanța și scapă de ore și de teme, dar trebuie să se pregătească puțin pentru că o așteaptă un an greu. La anul are examenul de clasa a VIII-a. I-am zis că vara aceasta facem ce vrem noi, cum zice o melodie celebră, dar după ne punem cu burta pe carte. Nu îmi fac eu griji pentru ea. Este o fetiță conștiincioasă și responsabilă”, a mai spus vedeta pentru Click!

Agendă încărcată de evenimente

Monica ne-a mai dezvăluit și faptul că se bucură foarte mult că începe sezonul estival, perioadă în care artiștii au parte de activitate intensă.

„Vara aceasta o să fiu toată vara pe Litoral, unde voi prezenta evenimentele frumoase care vor fi în program cu artiștii noștri de valoare. A devenit o tradiție pentru mine, dar și pentru colegii mei de breaslă acest lucru”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net