Motivul real pentru care Ion Țiriac a divorțat de singura femeie ce i-a fost soție: „Aveam 19 ani, iar el avea 24”

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni din România, are o poveste de dragoste care a fost uitată de mulți. În trecut, în anii tinereții sale, el a fost căsătorit o singură dată cu o femeie mai mică decât el cu patru ani. Este vorba despre fosta handbalistă Erika Braedt. 

Ion Țiriac / foto: Arhiva Click!
Ion Țiriac / foto: Arhiva Click!

Ion Țiriac și Erika Braedt s-au căsătorit în anul 1963. Ea făcea parte dintre handablistele de la Știința București, iar când familia ei a emigrat în Germania, ea a decis să rămână în țara noastră de dragul căsătoriei cu Ion Țiriac. 

Erika Braedt, despre mariajul cu Ion Țiriac 

Fosta soție a miliardarului român a oferit în trecut un interviu pentru presa din țara noastră prin prisma căruia a vorbit despre divorțul și motivul acestuia. 

Conform vechii sale declarații, fosta handbalistă mărturisea faptul că sentimentele pe care le aveau unul față de celălalt s-au stins de la sine și deveneau rare momentele în care petreceau timp unul în compania celuilalt. 

Mai mult decât atât, speculațiile de la acea vreme susțineau faptul că sportiva ar fi fost implicată într-o relație amoroasă cu Sergiu Nicolaescu, însă adevărul a fost spus de Erika în rândurile de mai jos:

Erika Braedt, fosta soție a lui Ion Țiriac / foto: Social media
Erika Braedt, fosta soție a lui Ion Țiriac / foto: Social media

„Eram handbalistă la Ştiinta, unde m-am transferat de la Confecţia Bucureşti. Aveam 19 ani, iar Ţiri – 24. Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară.

Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi” - spunea Erika Braedt în trecut, conform libertatea.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net