Mutare importantă în televiziune. Care este noul proiect al lui Mihai Beadeac

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac va apărea din nou pe TV. Fostul jurat al emisiunii iUmor a dezvăluit care este următoarea sa destinație în televiziune. 

Mutare importantă în televiziune
Mutare importantă în televiziune

După mulți ani în care zâmbetul său inconfundabil a putut fi auzit la emisiunea iUmor, Mihai Bendeac pleacă la altă de televiziune.

De când s-a aflat că actorul şi-a dat demisia de la Antena 1, în urma unei dispute la emisiunea iUmor, toată lumea a aștepat să vadă care este următoarea mutare a comediantului.

Duminică seară, Bendeac a publicat pe pagina lui de Instagram o postare care pare să anunțe ceea ce urmează pentru controversatul actor. Vedeta a distribuit o fotografie cu sigla Pro TV.

Mihai Bendeac se mută la Pro TV

Postarea lui Mihai Bendeac a creat multă agitație în mediul online. Trebuie spus că actorul în nu a scris niciun mesaj pe rețeaua de socializare, lăsând totul la interpretarea publicului.

Comediantul a mai fost aproape de a semna cu Pro TV, înainte de show-ul iUmor. Acesta a negociat intens cu cei de la PRO, atunci când producătorii show-lui Românii au talent l-au dorit la masa lor.

Acest episod s-a petrecut cu mai bine de 7 ani în urmă. Chiar Bendeac povestea că negocierile au ajuns foarte departe. 

„S-a ajuns chiar până în faza în care am realizat și şedinţa foto alături de Andra, Andi și Cabral. (Cărora nu am cuvinte să le multesc pentru felul în care m-au primit). Însă, apostolii “plimbăreți”, au trimis notificări postului Pro TV până în punctul în care oamenii s-au speriat și proiectul a căzut”, scria atunci, Mihai Bendeac pe Facebook.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV”

În ultimele luni, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade pentru Bendeac. În 2022, invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, actorul povestea că nu ar putea fi el însuși la Pro Tv. 

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net