De ce nu vrea Mihai Bendeac, nici în ruptul capului, să devină tată. Motivul bizar te va lăsa fără cuvinte

Despre viața amoroasă a lui Mihai Bendeac nu s-a spus niciodată ceva concret. A avut parte de multe femei, unele dintre ele celebre, toate frumoase și poate chiar cu gânduri mărețe, referitoare la întemeierea unei familii. Cu toate acestea, juratul de la „iUmor” nu-și dorește nici să se căsătorească și nu se vede nici în postura de tată. 

Acum ceva timp, Mihai Bendeac a vorbit despre familie și despre motivul din spatele decizie sale de a nu fi tată niciodată. 

De ce nu vrea Bendeac să se căsătorească

La capitolul viață amoroasă, Mihai Bendeac nu are niciun motiv să se plângă. Prin patul lui au trecut femei care mai de care mai frumoase, mai cunoscute și mai râvnite de burlacii din întreaga Românie.

Cu toate acestea, se pare că niciuna dintre relațiile sale nu s-a concretizat într-o căsătorie, iar de faptul că va deveni vreodată tată, nici nu se mai pune problema. 

Acum ceva timp Mihai Bendeac a povestit de ce nu se vede în postura de soț și nici în cea de tată. Celebrul actor a mărturisit că se plictisește destul de repede de femeile din viața lui și, pe deasupra, nu ar putea să împartă niciodată casa cu o femeie, mai mult de 5 zile. 

Motivul? Susține că are nevoie de libertate și de intimitate, lucruri care n-ar mai fi posibile dacă ar locui alături de o femeie. A fost logodit de câteva ori, însă acesta a rămas și cel mai înalt punct în care a reușit să ducă relațiile.

Citește și - Mihai Bendeac pune paie pe foc cu privire la afirmațiile Deliei despre copii! «În primul rând...»

Relațiile cu femeile celebre din România nu i-au adus schimbarea de mentalitate. Prin patul lui au trecut, potrivit informațiilor din presă, Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia.

Cu Mirela Zeta a avut o relație de doi ani. Despre aceasta, Mihai Bendeac a mărturisit că a avut multe de învățat de la ea, dar drumurile lor s-au separat, la un moment dat. Relația cu Sore a durat, se pare, numai câteva luni. Cei doi n-au reușit să ajungă la un numitor comun și s-au despărțit la scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu. 

Roxana Vancea și-a tatuat numele lui pe braț

Cea mai controversată relație pe care a avut-o Mihai Bendeac a fost, de departe, cea cu Roxana Vancea. La momentul respectiv, fanii actorului au crezut că bruneta va fi cea care îi va pune capac și pe care o va duce la altar. Nici atunci n-a fost să fie, din păcate. Din prea multă iubire, Roxana Vancea și-a tatuat numele lui pe braț, iar Bendeac a făcut și el un tatuaj în numele iubirii lor: pe inelar și-a tatuat cuvântul „never”, pesemne că nu are de gând să pună vreodată verigheta acolo!

Andreea Vasile a fost și ea partenera de viață a lui Mihai Bendeac. Deși cei doi au fost extrem de apropiați, nici de această dată n-a fost să fie. 

În anul 2011, Mihai Bendeac s-a cuplat cu Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. Controversele s-au ținut scai de cei doi și au ajuns la despărțire. Mai departe, Bendeac s-a cuplat cu Celia, dar nici așa nu i-a convenit. Artista mărturisea, deseori, că are nevoie de un bărbat care să i se dedice 100%. Știind că nu poate fi ceea ce își dorea ea, Bendeac a ales, și atunci, să plece. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net