Mihai Bendeac, prieten cu paharul! Actorul a comis-o din nou

Mihai Bendeac, în vârstă de 39 de ani, a făcut-o lată din nou. Aflat la un festival de la malul mării, alături de mai mulți colegi de breaslă, actorul a consumat alcool în cantități industriale și a avut un comportament bizar. Acest lucru nu ar trebui, totuși, să ne mire pentru că Bendeac lansase un avertisment înainte de a pleca în concediu. Iată despre ce este vorba!

Mihai Bendeac, o nouă escapadă bahică, scăpată de sub control
Mihai Bendeac, o nouă escapadă bahică, scăpată de sub control

Mihai Bendeac este cunoscut pentru piesele de teatru în care joacă, pentru participarea la emisiuni în calitate de jurat sau prezentator, pentru actele caritabile pe care le face, însă și pentru un obicei care nu îi face deloc cinste: consumul excesiv de alcool. 

În luna martie, Mihai Bendeac a fost filmat într-o ipostază compromițătoare chiar de către prietenul Codin Maticiuc. În clipul video de atunci, actorul se clătina serios în timp ce încerca să urce într-un taxi și vorbea incoerent.

La un moment dat s-a supărat și și-a arătat posterioriul cameramanului, nimeni altul decât Maticiuc. Mihai Bendeac și-a cerut scuze public pentru derapaj, dar iată că la mai puțin de patru luni, întâmplarea se petrece din nou. 

Mihai Bendeac s-a dat în spectacol, după ce a dat shot după shot 

Aflat la un festival de la malul mării, Bendeac a consumat din nou cantități mari de alcool și și-a pierdut capacitatea de a controla cuvintele pe care le spune sau acțiunile pe care le face. Pe internet au apărut din nou clipuri video în care Bendeac se clatină puternic și este ajutat de actrița Anca Dinicu să meargă la baie.

Aici puteți vedea clipul video în care Mihai Bendeac îi transmite mesajul bizar mamei sale 

Într-un alt clip, Mihai Bendeac, mai mult decât euforic, transmite un mesaj mamei sale: „În momentul ăsta, mama mea e în judeţul Neamţ la mănăstire. Mămico, roagă-te pentru mine. Roagă-te la toţi călugării şi toate icoanele. Dă să pup”!

Comportamentul lui Mihai nu ar trebui să ne mire totuși. Cu puțin timp înainte să plece la mare pentru a se distra până în zori, Mihai distribuise un mesaj pe contul personal de Instagram în care scria că nu vrea să audă reproșuri pentru faptul că se va îmbăta și va bea în neștire. Conform lui Mihai, aceasta este modalitatea prin care reușește să lase în urmă stresul acumulat la locul de muncă! 

Mihai Bendeac a vorbit în cartea sa despre relația specială pe care o are cu alcoolul 

Despre pasiunea pentru alcool și viața trăită la extrem, Mihai a vorbit sincer și în cartea sa  „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”. În filele acesteia, Mihai povestește că a avut o viață sexuală tumultoasă, peste 300 de femei trecând pragul dormitorului său și nu numai, căci nici relațiile sexuale în public nu i-au fost străine. 

În plus, Mihai mărturisește că alcoolul i-a fost supapă și ceva la care a apelat de fiecare dată după o perioadă îndelungată de stres.

„Mi-au plăcut cluburile, barurile. Ador nopțile de beție, de desfrâu. Nopțile care se termină cu o târâială spre casă sau poate chiar ascunderea după un colț ca să pot să vomit. Există un magnetism între mine și acest tip de comportament reprobabil. Mi s-a întâmplat inclusiv să mă p** pe mine de beat ce eram, într-un taxi, în drum spre casă. Taximetristul, care mă recunoscuse, neluând în seamă că eram mort de beat, îmi vorbea despre tot felul de lucruri și eu, privindundu-i ochii prin intermediul oglinzii retrovizoare prin care el lua contact vizual cu mine, am început să dau drumul la pipi până s-a golit vezica. Am făcut aceste lucruri întotdeauna la extrem, pentru că ele au fost niște supape ale întregului. Care întreg nu am conceput să fie altcumva decât aparținând carierei”, scrie Mihai în carte. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net