Nelson Mondialul a dezvăluit cât i-a cerut Andra pentru a cânta la nunta fiului său. Ce pretenții ar mai fi avut artista

Ultima actualizare:

De curând, Nelson Mondialu a fost socru mare la nunta fiului său, Livian, cu Alexandra, aleasa inimii sale. Nunta a fost organizată după bunul lor plac și, chiar dacă le-au cântat cântăreți de renume, aceștia ar fi întâmpinat o problemă cu Andra Măruță. Ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care artista nu le-a mai cântat la nuntă, dar și cât cere pentru o oră de cântare, aflați din rândurile de mai jos. 

Andra Măruță și Nelson Mondialu / foto: Colaj Click!
Andra Măruță și Nelson Mondialu / foto: Colaj Click!

Nelson Mondialu și-a postat frustrarea pe Internet. Acesta a declarat că Andra trebuia să se numere printre cântăreții de la nuntă. Cu toate că aveau un contract semnat, artista nu l-a mai putut onora. 

Suma de bani pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă-ți cântă Andra 1 oră

La scurt timp după nuntă, transparent și direct în afirmații așa cum deja ne-a obișnuit, Nelson Mondialu a declarat că, deși semnase un contract cu Andra, a fost anulat deoarece artista avea filmări la Vocea României în data nunții lui Livian Pop. 

Nelson a dezvăluit și suma pe care artista o percepe pentru doar o oră de cântare: 18.000 de euro. De asemenea, cerințele nu se opresc aici:

„Oriunde merge, pe o oră ia 18.000 de euro și 10 camere cu meniul inclus, stuff-ul, tot, tot. Și vine fără scule, trebuie tu să închiriezi sculele de care zice ea pe banii tăi, că dacă nu, nu vine, nu cântă.

Da, mă, oamenilor, i-am dat 10.000 de euro înainte și în contract se specifica așa: dacă până în data de 4 septembrie nu se primește restul sumei, se va pierde suma și nu mai vine la cântare.

Ei i-au dat în ianuarie, și la sfârșitul lui iulie a sunat managerul ei că nu poate să vină pentru că în data respectivă ea e la Românii au talent, jurizează.” - au fost dezvăluirile făcute de Nelson Mondialu, în cadrul unui clip video din social media. 

Cât de „scump” este Horia Brenciu

Nelson Mondialu și restul invitaților s-au distrat pe muzica lui Horia Brenciu, despre care a spus că a fost plătit, în total, cu suma de aproximativ 24.000 de euro. 

„Dar nu-i o problemă asta, că și Horia Brenciu, pentru o oră l-a costat la Lobo (n.r. Livian, băiatul lui Nelson) vreo 18.000 de euro, l-a costat în total vreo 24.000 de euro. A venit omul, și-a făcut treaba, își merită banii, are Brenciu foarte mulți în echipă” - a mai transmis Nelson Mondialu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner sofia vicoveanca png
Banner smiley Gina pistol
Banner Aurel Pădureanu
WhatsApp Image 2024 09 22 at 13 14 16 jpeg
image png
mihai albu logo webp
1 coliva shutterstock 1395895220 ok jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net