Mira, experiență aproape tragică în propria casă: „Puteam să mor intoxicată”

Ultima actualizare:

Mira a dezvăluit pe TikTok experiența aproape tragică prin care trecut. Artista s-a speriat foarte tare, după ce casa în care locuiește a fost la un pas să ia foc și era să se intoxice de la fum. Din fericire, cântăreața a sesizat nefericitul eveniment și a intervenit la timp.

Mira a fost speriată de întâmplarea nefericită. Foto: Captură video
Mira a fost speriată de întâmplarea nefericită. Foto: Captură video

Mira are o relație foarte strânsă cu fanii săi, motiv pentru care a povestit pățania pe TikTok. Artista a fost destul de speriată, pentru că nu se aștepta ca de la o simplă lumânare să existe riscul să-i ia casa foc.

Întâmplări de genul acesta se întâmplă și multe tragedii au avut loc tocmai din cauza neatenției. În cazul cântăreței Mira, evenimentul nu a avut pagube mari și a fost oprit la timp.

„Dacă vă povestesc ce am mai pățit și aseară o să-mi spuneți clar că trebuie să mă mut că nu am ce să fac cu casa asta. La ora 6 dimineața, mă trezesc cu fum în cameră. Eu auzisem între timp niște sunete, dar am crezut că sunt paranoică. Decid să cobor pentru că era clar că se întâmplă ceva grav, puteam să mor intoxicată.

Am dat drumul la geamuri, am aerisit, dar era fum de îl tăiai cu cuțitul. Funinginea a ajuns până la mansardă.”, a povestit Mira pe contul ei de TikTok.

„Toată treaba este că am avut un ornament de Crăciun cu o lumânare și ornamentul acela avea brad, care între timp s-a ofilit. Am aprins lumânarea aseară și probabil că flacăra era foarte mică și am omis-o. M-am pus la somn și la 6 dimineața m-am trezit cu fum în cameră și când am ajuns era arsă complet. Au rămas niște urme de arsură pe masă, dar putea fi ceva foarte grav. Am funingine peste tot. Aveți mare grijă la lumânări!”, a explicat artista pe contul ei de Instagram.

Mira nu este la prima experiență de acest gen. În trecut, s-a mai speriat după ce a trecut printr-un alt moment de maximă tensiune.

@mira

Bine ca s-a terminat cu bineee ♥️

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

„Haideți să vă povestesc cum era eu să mor azi-noapte. La 1 noaptea dormeam, sună cineva cu număr ascuns. Mi-a sărit somnul, logic, dar am reușit să adorm înapoi. Vine ora 3, aud în toată casa foarte multă gălăgie de la parter. Am crezut că mor. Noroc că eram în pat, că mă lăsaseră picioarele, efectiv mi se tăiaseră picioarele. Noroc că realizeze că auzeam ceva reclame și zic “Ok, era televizorul”. Dar cine a aprins televizorul? Am coborât, nu știu cum am reușit. Nu era nimeni, că dacă era cineva, eu nu mai eram aici, acum. Dar cum credeți că s-a aprins televizorul? Deci, telecomanda era cumva băgată în canapea și s-a gândit așa după 5 ore să aprindă televizorul. Voi ce ați fi făcut în locul meu? Că eu nu înțeleg misterul ăsta.”, a mărturisit cântăreața.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net