Mira, dezvăluiri despre experiența neplăcută pe care a avut-o la X-Factor: «Am rămas cu un gust amar»

Ultima actualizare:

    Mira și mama eifoto: Facebook
Mira și mama eifoto: Facebook

La 26 de ani, Mira nu se mai dă jos din topurile muzicale, scoate hit după hit și este urmărită de peste un milion de oameni pe Instagram. Pentru prima oară într-o emisiune TV alături de mama ei, cu care a lansat recent un colind, solista a povestit și despre experiențele mai puțin plăcute de la debutul carierei. Una dintre acestea s-a consumat la X-Factor.

În anul 2012, Maria Mirabela Cismaru, Mira, așa cum o știe azi toată lumea, impresiona la "Vocea României", de la PRO TV, în echipa lui Marius Moga. Înaintea acestui show și-a încercat însă norocul și la postul rival, la Antena 1, la emisiunea "X-Factor". Aici s-a lovit însă, spune ea, de dezamăgiri. Invitată în emisiunea "La Măruță", alături de mama ei, solista de muzică populară Aurelia Cimpoieru, Mira a povestit despre debutul ei în muzică. Mama ei a dezvăluit că, înainte de "Vocea României", Mira participase la X-Factor. "A mai fost la un concurs de genul și a fost dezamăgită", a spus doamna Cimpoieru. "Nu cred! La ce concurs? La o altă televiziune? La X-Factor?", a întrebat Măruță. "Da, și am rămas cu un gust amar, crezând că nu sunt suficient de bună. La un moment dat am ie;it din concurs și nici nu m-a difuzat, nu nimic. a fost super bizar", a declarat Mira, potrivit Adevărul.ro.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net