Nicolae Guță, tată pentru a 12-a oară! Cine i-a mai dăruit un copil

Nicolae Guță lovește din nou! Manelistul are acasă deja o echipă întreagă de fotbal, iar acum a mai adăugat încă un membru! Cântărețul l-a întâmpinat pe lume pe cel de-al 12-lea copil, stabilind recordul în acest sens, printre persoanele publice.

După ce și-a alcătuit o adevărată echipă de fotbal, în prezent Nicolae Guță se pregătește și pentru „rezerve”! Interpretul de manele a devenit de curând tată pentru a 12-a oară, potrivit Spynews, însă momentan nu este cunoscută identitatea femeii care i-a mai oferit încă un copil acestuia.

Citește și: Sorina, prima dragoste a lui Nicolae Guță, se află între viață și moarte

Nicolae Guță a devenit de curând tată pentru a 12-a oară

Cert este că se pare că manelistul își dorește cât mai mulți moștenitori, iar doamnele și domnișoarele pe care le cucerește sunt dornice să îi îndeplinească dorința. De-a lungul timpului, Nicolae Guță s-a aflat în mijlocul mai multor scandaluri amoroase, după ce s-a aventurat în mai multe relații în același timp!

Citește și: Nicolae Guță, acuzat de fosta soție că și-a abandonat fiul de 13 ani în spital: «Nu îl interesează de Alberto»

Câteva doamne și-au și disputat „dreptul” de a fi împreună cu manelistul, certându-se una cu cealaltă și aducându-și injurii. Cea mai recentă soție a lui Nicolae Guță este Cristina, femeia care i-a dăruit și un copil, însă cei doi au ajuns în cele din urmă la divorț.

Cea mai cunoscută parteneră a lui este însă Narcisa Guță, femeia alături de care are un fiul. Cei doi erau în urmă cu ceva vreme protagoniștii unui scandal monstru, datorat infidelității manelistului. 

Nicolae Guță a tot urmat acest tipar, în care cucerea câte o domnișoară, începeau o relație, aceasta îi dăruia un copil, iar apoi cei doi se despărțeau cu scandal. Cert este că manelistul știe cum să le atragă în viața lui pe femeile pe care și le dorește.

Iubirea lui cea mare a fost Sorina Șerban, tot o cântăreață de manele, cu care a fost într-o relație în perioada 1999-2005 și care i-a dăruit doi copii. 

Nicolae Guță, 12 copii cu femei diferite

Cântărețul are în spate o viață plină, pierzând șirul poveștilor sale amoroase. Nicolae Guță a ales să plece de acasă la vârsta de 16 ani și să trăiască alături de prima lui „soție”, Mariana, o femeie mai mare cu 12 ani, alături de care a stat în concubinaj vreme de 20 de ani.

După puțină vreme, acesta devenea deja tată, deși nici nu împlinise vârsta majoratului. Cei doi nu și-au oficializat niciodată relația prin căsătorie, însă Guță îi consideră pe cei 5 copii pe care îi au împreună moștenitori legitimi.

 Viața lui amoroasă a fost una extrem de tumultuoasă, acesta având copii cu multe femei diferite, printre care și Sorina Șerban (Sorina Manelista n.r) și Beyonce de România. Acesta nu îi recunoaște însă pe toți. Guță, supranumit și „Regelele manelelor”, s-a retras de ceva timp din această industrie, alegând să se dedice mai mult familiei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net