Nicole Cherry și Florin Popa se pregătesc de nuntă. Cântăreața, dezvăluiri neașteptate: „Nu ne dorim o...”

Nicole Cherry (25 de ani) și Florin Popa (33 de ani) formează un cuplu din anul 2018 și împreună au pus bazele unei familii frumoase. Cei doi sunt părinții unei fetițe micuțe în vârstă de 2 anișori. Mai nou, Nicole și iubitul ei au vorbit deja despre nuntă. Află din rândurile de mai jos ce declarații a făcut cântăreața. 

Nicole Cherry și Florin Popa / foto: Social media
Nicole Cherry și Florin Popa / foto: Social media

Tinerii părinți au devenit, legal, soț și soție în momentul în care și-au botezat fetița. Acum urmează un alt eveniment frumos în viața lor: nunta. Nicole Cherry a făcut o serie de declarații pe această temă. 

Nicole Cherry și Florin Popa se gândesc la căsătorie

Deoarece ambii sunt născuți pe data de 5, ea pe 5 decembrie, el pe 5 iunie, artista și-ar dori ca evenimentul să aibă loc într-o dată de 5 sau în 2025.

„Ne gândim (la nuntă – n.red.), dar momentan nu este o prioritate. Am investit în backline și în tot ce înseamnă proiecte speciale și nu ne dorim o nuntă mică. Ne dorim să avem o nuntă care să ne facă fericiți așa cum ne-am imaginat”, a spus Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

Nicole Cherry își dorește nuntă în afara țării 

Cântăreața a mai spus faptul că și-ar dori să facă nunta în altă țară decât România. Dacă și-ar putea îndeplini acest vis, Italia ar fi țara în care s-ar materializa. Totuși, ținând cont de faptul că atât ea, cât și Florin au familii numeroase, sunt șanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple. 

„Mi se pare perfectă luna iunie. Ne dorim mult în 2025. Cinci este cifra noastră, să zicem. Să fie ceva cu 5, c-o fi luna, anul, mai vedem. Ca și locație îmi doresc foarte mult în afara țării. Nu știm dacă vom reuși. Avem o familie numeroasă și ne dorim ca toate persoanele importante din viața noastră să fie prezente. Ne mai gândim”, a mai povestit artista, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net