Nicole Cherry și Florin Popa se pregătesc de nuntă. Cântăreața, dezvăluiri neașteptate: „Nu ne dorim o...”

Nicole Cherry (25 de ani) și Florin Popa (33 de ani) formează un cuplu din anul 2018 și împreună au pus bazele unei familii frumoase. Cei doi sunt părinții unei fetițe micuțe în vârstă de 2 anișori. Mai nou, Nicole și iubitul ei au vorbit deja despre nuntă. Află din rândurile de mai jos ce declarații a făcut cântăreața. 

Nicole Cherry și Florin Popa / foto: Social media
Nicole Cherry și Florin Popa / foto: Social media

Tinerii părinți au devenit, legal, soț și soție în momentul în care și-au botezat fetița. Acum urmează un alt eveniment frumos în viața lor: nunta. Nicole Cherry a făcut o serie de declarații pe această temă. 

Nicole Cherry și Florin Popa se gândesc la căsătorie

Deoarece ambii sunt născuți pe data de 5, ea pe 5 decembrie, el pe 5 iunie, artista și-ar dori ca evenimentul să aibă loc într-o dată de 5 sau în 2025.

„Ne gândim (la nuntă – n.red.), dar momentan nu este o prioritate. Am investit în backline și în tot ce înseamnă proiecte speciale și nu ne dorim o nuntă mică. Ne dorim să avem o nuntă care să ne facă fericiți așa cum ne-am imaginat”, a spus Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

Nicole Cherry își dorește nuntă în afara țării 

Cântăreața a mai spus faptul că și-ar dori să facă nunta în altă țară decât România. Dacă și-ar putea îndeplini acest vis, Italia ar fi țara în care s-ar materializa. Totuși, ținând cont de faptul că atât ea, cât și Florin au familii numeroase, sunt șanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple. 

„Mi se pare perfectă luna iunie. Ne dorim mult în 2025. Cinci este cifra noastră, să zicem. Să fie ceva cu 5, c-o fi luna, anul, mai vedem. Ca și locație îmi doresc foarte mult în afara țării. Nu știm dacă vom reuși. Avem o familie numeroasă și ne dorim ca toate persoanele importante din viața noastră să fie prezente. Ne mai gândim”, a mai povestit artista, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net