Mare petrecere în familia lui Emily Burghelea! I-a tăiat moțul băiețelului pe muzica lui Nicole Cherry și Bogdan De La Ploiești

#Exclusiv Click!

Emily Burghelea are o familie super frumoasă la 25 de ani! Un soț care o iubește până la lună și înapoi și doi copii, pe Amedea, de aproape 3 ani, și mezinul familiei, Damian, care a împlinit un an și a fost aseară în centrul atenției. Părinții săi i-au organizat o primă aniversare de poveste, cu tăiere de moț, ursitoare, mâncare bună și multe shoturi pentru că distracția să fie asigurată, iar Nicole Cherry și Bogdan De La Ploiești au încins atmosfera și petrecerea până dimineață.

Emily Burghelea a arătat absolut fabulous la petrecerea de 1 an a fiului său și  fost ca un adevărat fotomodel! A purtat o rochie neagră, lungă, decupată în zona bustului, accesorizată cu un trandafir roșu iar soțul ei a admirat-o îndelung.

“Prima aniversare a lui Damian a început! La mulți ani, sufletul meu! Abia aștept să văd ce o să alegi de pe tăviță! Mami și tati te iubesc mult!”, a postat Emily Burghelea pe social media, apoi au plecat cu toții la evenimentul de vis.

“I-am făcut tort lui Damian! La mulți ani, tati, te iubim enorm! Wow, ce pregătiri! Vrea să-l facă tenismen! E prima oară când am emoții la un eveniment, nici la nuntă nu cred că am avut așa! Îmi bate inima tare”, a notat și soțul vedetei, cunoscut în social media ca iubitul lui Emily.

Emily Burghelea, petrecere de vis pentru Damian

Frumoasa influenceriță a pregătit totul ca la carte și era nerăbdătoare să afle ce va alege fiul ei de pe  tava pe care i-a pregătit-o pentru tăierea moțului, pe care a așezat următoarele obiecte: stilou, carte, parfum papiotă, mouse, verighete, cheile și se panicase pentru că nu avea minge de tenis. Însă mezinul familiei a ales de pe tavă tot ceea ce și-a dorit el și i s-a părut mai interesant.

“Damian a ales de pe tavă așa: oglinda, cheile, la care am agățat mai multe talismane, să fie sub protecție divină, să aibă succes, talismanul pentru relații cu prietenii, chei care practic să îi deschidă toate ușile și pe lângă  acestea a mai ales și parfum și minge, deci, practic a ales de frumusețe!”, ne-a spus pentru Click, Emily Burghelea.

Lui Emily Burghelea i-au fost alături la petrecerea aniversară a băiețelului său și câteva dintre colegele sale de la PRO TV, precum cântăreața Francisca și Majda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net