Soțul și copiii ei sunt făcuți din cârpe: „Viața de familie e complicată”

Doamne, mare e grădina ta! Meirivone Rocha Moraes (37 de ani), din Brazilia, care s-a căsătorit în 2018 cu o păpușă făcută din cârpe, pe nume Marcelo, a devenit mamă pentru a doua oară. Ea are un băiețel, Marcelinho, și două fetițe gemene, Marcela și Emilia...tot păpuși. Recent, femeia s-a plâns că viața ei de familie a devenit complicată.

Meirivone Rocha Moraes, alături de soțul ei, păpușa Marcelo, și de cei trei copii ai lor, tot păpuși
Meirivone Rocha Moraes, alături de soțul ei, Marcelo, și de cei trei copii ai lor (Foto: Instagram)

Este puțin mai dificil acum că avem gemeni. Totul este într-o doză dublă! Nu este deloc ușor, dar în același timp trăiesc momente emoționante. În viața de zi cu zi, Marcelo și cu mine avem o mulțime de sarcini cu noii bebeluși, precum și să avem grijă de primul nostru copil. Și chiar și atunci când sunt obosită, soțul meu mă ajută să fac baie, să mănânc și să dorm”, a explicat femeia, citată de tabloidul britanic Daily Mail.

Cu toate acesta, Meirivone susține că Marcelo este cam stresat de când a devenit tată: „Cheltuielile cresc și trebuie să plătească pentru mâncare, haine, chirie, apă, electricitate, medicamente. Prin urmare, a fost puțin îngrijorat, pentru că îi era teama că nu o să-și permită facturile. Dar, în ciuda preocupărilor sale, el a visat întotdeauna să aibă o familie și copii, așa că asta este tot ceea ce și-a dorit vreodată”.

Meirivone Rocha Moraes și soțul ei au avut probleme în relație

Acum, Meirivone Rocha Moraes a dezvăluit că marele ei vis este să aibă propria ei casă, pentru că momentan stă cu chirie. Relația cuplului a cunoscut multe întorsături în ultimii doi ani, de la zvonuri despre infidelitate până la...răpiri! În iunie anul trecut, femeia l-a acuzat pe soțul ei că a înșelat-o de două ori. După aceea, ea a mărturisit că l-a obligat să doarmă pe canapea o perioadă și că i-a confiscat penisul – care e, desigur, un vibrator pe care ea îl atașează pe păpușă: „Am aflat de la o prietenă ce a făcut. Așa că m-am supărat rău pe el!”.

Tot anul trecut, ea a susținut că fiul lor, Marcelinho, a fost răpit și că indivizii care l-au luat i-au cerut recompensă 200 de dolari, pentru eliberarea sa. Ulterior, brazilianca a anunțat că băiatul ei este teafăr și că a ajuns acasă. Nimeni nu știe cum a început această fantezie a femeii, însă ea a devenit rapid o vedetă pe rețelele sociale. Rocha are sute de mii de fani pe Instagram, acolo unde publică imagini cu familia ei fictivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net