O femeie din Brazilia s-a „căsătorit” cu o păpuşă de cârpă! Cuplul are şi un „copil”

Ultima actualizare:

O femeie susţine că s-a îndrăgostit şi căsătorit cu o păpuşă de cârpă, făcută de mama ei. Meirivone Rocha Moraes, din Brazilia, a povestit că a fost dragoste la prima vedere între ea şi Marcelo, numele păpuşii, iar cei doi au şi un „copil” împreună.

Femeia spune că a fost „dragoste la prima vedere”
Femeia spune că a fost „dragoste la prima vedere”

Foto: Profimedia

Meirivone, în vârstă de 37 de ani, a primit păpuşa de la mama ei, după ce s-a plâns că e singură şi nu are cu cine să danseze. A urmat o „iubire ca în filme”, iar cel doi s-au „căsătorit”, în cadrul unei ceremonii de vis, cu 250 de invitaţi.

„A fost o zi superbă, foarte importantă pentru mine şi plină de emoţie. E un bărbat pe care mi l-am dorit mereu în viaţa ,ea. E minunat să fiu căsătorită cu el”, a declarat Meirivone, notează publicaţia britanică The Sun.

Citește și: Bărbatul însurat cu o păpuşă gonflabilă, îndrăgostit acum de o scrumieră! „Îmi extind haremul...‟

Femeia spune că „soţul ei” e minunat şi că alte femei sunt geloase pe relaţia lor: „Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”.

Ce spune femeia despre păpușa Marcelo

Foto: Profimedia

Singurul defect al lui Marcelo e că nu aduce bani în casă, iar Meirivone trebuie să se ocupe doar ea de toate cheltuielile „familiei”. „Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a mai povestit femeia.

Te-ar putea interesa și: E reală! Amina suferă de o boală rară. La doar 11 ani are părul alb şi ochii de culori diferite

Femeia a fost în luna de miere cu "soțul ei"

Însurăţeii au avut şi o lună de miere, în Rio de Janeiro, unde au stat într-o casă pe plajă, înainte de a avea un „copil” împreună. În mai, Marcelinho, tot o păpuşă de cârpă, “a venit pe lume”. Meirivone a transmis live pe Internet „naşterea”, care a avut loc acasă, cu un medic şi o asistentă. 200 de oameni au urmărit momentul. Femeia e însă deranjată că unii o critică pentru „familia ei” şi spun că face totul de dragul atenţiei. „Mă deranjează când unii spun că e o minciună. Sunt o femeie onestă, aşa m-au crescut părinţii, sunt o persoană bună şi nu aş profita de nimeni”, a mai spus Meirivone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net