O femeie din Brazilia s-a „căsătorit” cu o păpuşă de cârpă! Cuplul are şi un „copil”

O femeie susţine că s-a îndrăgostit şi căsătorit cu o păpuşă de cârpă, făcută de mama ei. Meirivone Rocha Moraes, din Brazilia, a povestit că a fost dragoste la prima vedere între ea şi Marcelo, numele păpuşii, iar cei doi au şi un „copil” împreună.

image
Femeia spune că a fost „dragoste la prima vedere”

Foto: Profimedia

Meirivone, în vârstă de 37 de ani, a primit păpuşa de la mama ei, după ce s-a plâns că e singură şi nu are cu cine să danseze. A urmat o „iubire ca în filme”, iar cel doi s-au „căsătorit”, în cadrul unei ceremonii de vis, cu 250 de invitaţi.

„A fost o zi superbă, foarte importantă pentru mine şi plină de emoţie. E un bărbat pe care mi l-am dorit mereu în viaţa ,ea. E minunat să fiu căsătorită cu el”, a declarat Meirivone, notează publicaţia britanică The Sun.

Citește și: Bărbatul însurat cu o păpuşă gonflabilă, îndrăgostit acum de o scrumieră! „Îmi extind haremul...‟

Femeia spune că „soţul ei” e minunat şi că alte femei sunt geloase pe relaţia lor: „Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”.

Ce spune femeia despre păpușa Marcelo

stanga
dreapta
front femeie papusa instagram (1) png
front femeie papusa instagram (3) png
front femeie papusa instagram (2) png

Foto: Profimedia

Singurul defect al lui Marcelo e că nu aduce bani în casă, iar Meirivone trebuie să se ocupe doar ea de toate cheltuielile „familiei”. „Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a mai povestit femeia.

Te-ar putea interesa și: E reală! Amina suferă de o boală rară. La doar 11 ani are părul alb şi ochii de culori diferite

Femeia a fost în luna de miere cu "soțul ei"

Însurăţeii au avut şi o lună de miere, în Rio de Janeiro, unde au stat într-o casă pe plajă, înainte de a avea un „copil” împreună. În mai, Marcelinho, tot o păpuşă de cârpă, “a venit pe lume”. Meirivone a transmis live pe Internet „naşterea”, care a avut loc acasă, cu un medic şi o asistentă. 200 de oameni au urmărit momentul. Femeia e însă deranjată că unii o critică pentru „familia ei” şi spun că face totul de dragul atenţiei. „Mă deranjează când unii spun că e o minciună. Sunt o femeie onestă, aşa m-au crescut părinţii, sunt o persoană bună şi nu aş profita de nimeni”, a mai spus Meirivone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg