Așa arată iubitul lui Emily Burghelea! S-a afișat fără mască și ochelari la petrecerea de moț a fiului său

Emily Burghelea, devenită celebră după participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei, bărbatul căruia i-a dăruit și doi copii. De-a lungul timpului, partenerul ei de viață a preferat să nu-și dezvăluie identitatea, motiv pentru care în toate fotografiile acesta poartă o mască și ochelari de soare, astfel că fanii au fost mereu curioși cum arată.

Cum arată iubitul lui Emily Burghelea fără mască / foto: Arhiva Click!
Cum arată iubitul lui Emily Burghelea fără mască / foto: Arhiva Click!

Emily Burghelea și Andrei trăiesc o adevărată poveste de dragoste de câțiva ani. Au împreună doi copii, o fetiță pe nume Amedea și un băiețel, Damian. La 25 de ani, blondina se declară cea mai împlinită femeie, căci este soție și mamă a doi copii. Aceasta a cochetat cu televiziunea, dar după apariția micuților s-a dedicat lor, ocupându-se de numeroase proiecte în mediul online.

Sâmbătă, 20 ianuarie, a fost fericire mare în familia lui Emily Burghelea! Fiul ei a împlinit vârsta de un an, astfel că ea și iubitul ei au organizat cea mai frumoasă petrecere. Vedeta ține la tradiție, mai ales când vine vorba despre copiii săi, așa că, la un an de când l-a adus pe lume, fosta concurentă „Bravo ai stil” i-a tăiat moțul.

„Prima aniversare a lui Damian a început! La mulți ani, sufletul meu! Abia aștept să văd ce o să alegi de pe tăviță!!!!”, este mesajul publicat de Emily, sâmbătă, pe pagina sa personală de Instagram.

Cum arată iubitul lui Emily Burghelea

Andrei este adeptul discreției, motiv pentru care, în toate fotografiile și aparițiile publice, apare cu chipul acoperit, purtând mască și ochelari. Deși în imaginile publicate de cei doi ulterior pe rețelele de socializare Andrei apare tot cu mască și ochelari de soare, iată că acesta a fost surprins într-un videoclip fără.

Emily și partenerul ei sunt împreună de câțiva ani și deși cei doi au fost despărțiți o perioadă, au decis să-și mai dea o șansă. Au devenit soț și soție în acte la începutul anului 2021, atunci când fosta concurentă „Bravo ai stil” era însărcinată cu Amedea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net