Nicoleta Nucă a rămas însărcinată cu noul iubit? Cine este bărbatul misterios de care s-a îndrăgostit la scurt timp după despărțirea de Alex Ursache

Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache de curând, însă nu a durat mult până când artista s-a aruncat în brațele altui bărbat. Se pare că aceasta este deja însărcinată cu Bogdan Anton, chiar dacă relația lor datează de puțin timp.

Nicoleta Nucă, însărcinată cu noul iubit
Nicoleta Nucă, însărcinată cu noul iubit

Nicoleta Nucă are un nou iubit cu care urmează să aibă un copil

Atunci când Nicoleta Nucă a anunțat despărțirea de Alex Ursache, toată lumea a rămas mască, mai ales că cei doi aveau o relație de aproape 7 ani și erau pe cale să facă nunta. La scurt timp după ce și-au încheiat povestea de dragoste, artista s-a arucat în brațele altui bărbat, cu care s-a afișat chiar și în public.

Cei doi ari fi împreună de 2 luni, însă cântăreața nu i-a dezvăluit identitatea actualului ei partener. Mai mult, vedeta susține că vrea să țină totul departe de ochii curioșilor, iar motivul pentru care a ales să facă acest lucru l-a dezvăluit chiar ea.

 “Nu o să vorbesc foarte mult despre relație. Deși am fost deja surprinși împreună, în continuare aleg să mențin relația cât se poate de personală, de intimă. Încercăm să o ținem cât se poate de departe de ochii lumii, cel puțin în momentul de față. Vedem pe parcurs dacă o fi cazul să ne expunem, dar în principiu sunt destul de privată în ceea ce privește viața personală”, a spus Nicoleta Nucă pentru Cancan.

Nicoleta Nucă este deja însărcinată cu partenerul actual

Nicoleta Nucă și actualul ei iubit, Bogdan Anton vor avea un copil. Numele bărbatului cu care se iubește artista în prezent a fost aflat din sursele Cancan.ro, care au mai dezvăluit că vedeta s-a îndrăgostit rapid de acesta, chiar dacă a ieșit recent din relația anterioară care a durat ani buni. Mai mult, se pare că apropiații  și prietenii artistei știu deja despre faptul că urmează să aibă un copil, lucru pe care nu l-a confirmat, însă nici nu l-a negat, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
sean diddy copii profimedia jpg
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Ion Dolănescu
banner corina danila png
Theo Rose jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net