Nicoleta Nucă s-a despărțit de logodnicul ei, Alex Ursache, în pragul nunții! „Am ales să o luăm matur pe drumuri diferite”

Au tot amânat nunta, până s-au despărțit! Nicoleta Nucă a anunțat că nu mai formează un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi se logodiseră în iulie 2022 într-o barcă, pe Bosfor, în Turcia.

Surpriză mare! În loc să jucăm la nunta Nicoletei Nucă, artista a anunțat că s-a despărțit de logodnicul ei Alex Ursache.

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache și-au spus adio, după o relație de mai bine 7 ani. În vara lui 2022, artista primise inelul pe barcă, pe Bosfor și de atunci cei doi tot planificau nunta lor. 

Nicoleta ne-a mărturisit în mai multe rânduri că-și dorea o nuntă restrânsă, pe Coasta Amalfitană, în Italia, doar cu câțiva invitați foarte apropiați. 

Nicoleta Nucă nu a mai apucat să facă nunta cu Alex Ursache! 

Când toată lumea se aștepta ca cei doi îndrăgostiți să dea vestea cea mare și să meargă în sfârșit la altar, iată că solista a anunțat destrămarea cuplului, printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare. 

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat.

 A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase”, a scris Nicoleta Nucă, pe InstaStory.

Solista nu a vrut însă să divulge care au fost motivele care au dus la ruptură. 

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar”, mai spus vedeta.

Cum își dorea Nicoleta Nucă să fie nunta cu iubitul ei? 

Nicoleta Nucă( 30 de ani) s-a logodit cu iubitul său, toboșarul Alex Ursache, în 2022, chiar în pandemie. Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de romantică, într-o vacanță petrecută la Istanbul. Solista a fost cerută chiar pe barcă, pe Bosfor, unde a primit inelul.

După cererea în căsătorie, Nicoleta a dat vestea că își dorește o nuntă, doar cu apropiații, într-un loc de vis, și anume tocmai pe faimoasa insulă Capri, din Italia, acolo unde doar modelele internaționale își unesc destinele cu bogătașii lumii.

Nicoleta a trăit mai mulți ani în Italia, așa că ar fi fost în elementul ei pe Coasta Amalfitană.

„Nu am amânat, pur și simplu noi ne trăim momentul, ca să zic așa, iar când o fi să facem nunta o vom face. Nu pot să zic că am amânat ceva ce nu am planificat. 

Nu poți să zici că am amânat ceva ce nu a existat acolo în calendar bătut în cuie. O vom face la momentul potrivit, atunci când vom simți că e cazul, la momentul și contextul potrivit, atunci când vom găsi locația potrivită.

Am rămas în continuare același plan cu Italia, cu sudul Italiei mai exact, Coasta Amalfitană. Momentan suntem în căutări în privința locației, nu m-am hotărât nici măcar ce rochie aș vrea”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Click !, anul trecut.

Cine este Nicoleta Nucă?

Nicoleta Nucă (30 de ani) a venit pe lume la Chișinău, în Republica Moldova, dar a devenit faimoasă în urma participării ei, în 2014, la concursul „X Factor”. Mentorul ei a fost nimeni altul decât Ștefan Bănică junior, cu ajutorul căruia a ajuns până la ediția de gală a show-ului de talente. Cântăreața a participat și la show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, însă nu a ajuns prea departe în competiție pentru că nu-i prea plăcea scandalul.

Nicoleta Nucă a format un cuplu timp de șapte ani cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere și s-au îndrăgostit la prima vedere unul de celălalt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net