Ce talent ascuns are Dani Oțil! „După 2 ani și 200 de încercări”

Ultima actualizare:

Dani Oțil (43 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România și împreună au un fiu minunat. Totodată, aceștia își țin fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi pe rețelele de socializare. Iată că recent Dani Oțil și-a „schimbat” meseria! Uite talentul ascuns pe care îl are prezentatorul de la Antena 1.

Noua meserie a lui Dani Oțil. Ce talent ascuns are prezentatorul de la Antena 1
Noua meserie a lui Dani Oțil. Ce talent ascuns are prezentatorul de la Antena 1

Noua meserie a lui Dani Oțil. Ce talent ascuns are prezentatorul de la Antena 1

La 43 de ani, Dani Oțil este unul dintre cei mai iubiți prezentatori din țara noastră. Pe lânga lunga carieră în jurnalism, acesta este un mare împătimit de enduro și raliuri. Totuși, iată că recent și-a dezvăluit un alt talent ascuns de-al său. Mai exact, Dani Oțil se pare că știe să tundă!

Pe pagina sa de Instagram, vedeta și-a expus abilitățile de frizer într-un videoclip în care arată cum îl tunde pe fiul său Tiago, în vârstă de 2 ani. Mai mult, se pare că i-a luat ceva lui Dani să își convingă fiul să îl tundă: „După 2 ani și 200 de încercări”, a spus în descrierea poăstării.

Dani Oțil, despre începuturile în carieră

În podcastul lui Damian Drăghici prezentatorul a vorbit despre începuturile sale în carieră. Pe când era doar un student cu visuri mari și o ambiție de fier, acesta a povestit că muncea foarte mult alături de bunul său prieten Răzvan Simionescu. Începuturile însă au fost grele:

„Noi am fost săraci. Dormeam pe două fotolii, puse cap la cap, la Răzvan în garsonieră. În pat erau el și Robi, prietenul nostru cel mai bun, dormeau acolo fiindcă ei plăteau chiria. La fotolii, eu nu plăteam!”, a povestit Dani Oțil.

Mai mult, se pare că sacrificiile pe care le făcea pentru a reuși în viață, l-au costat de multe ori sănătatea și odihna. Acesta avea obiceiul să muncească până la epuizare. Totuși, parcă nici acum nu s-a dezvățat de acest obicei pentru că Dani Oțil parcă face slalom între viața de familie, carieră și pasiuni.

Până n-a bătut la ușă medicul, n-am lăsat-o moale. La Timișoara, fiind studenți, eu aveam căminul lângă radio. Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu, dar am dat probă separat. Ni s-au pus niște întrebări legate de radio, cum vorbim pe un intro, lucruri banale pentru noi, fiindcă eram atât de pasionați! Seara eram la prietena mea de atunci, acasă la ea, mama ei făcuse șnițele și am adormit cu șnițelele în mână. Un băiat la 22 de ani trebuie să doarmă cu altceva în mână, cu o sticlă de ceva, nu cu un șnițel… Sincer. Și-atunci am tras un pic dreapta”, a  mai spus Dani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net