„Doamna și vagabondul!” Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, apariție uluitoare pe străzile din București! Au imitat un cuplu celebru din SUA, de Halloween

Ultima actualizare:

Dani Oțil (43 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România, de aceea fanii sunt curioși să vadă în fiecare zi ce fac cei doi îndrăgostiți. Totodată, aceștia îi țin la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi pe rețelele de socializare. În cea mai recentă postare a acestora, cei doi și-au arătat costumele pe care le-au ales de Halloween! Iată ce personaje extrem de cunoscute de la Hollywood au imitat prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și soția sa.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, apariție uluitoare pe străzile din Capitală. Foto: colaj/Instagram
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, apariție uluitoare pe străzile din Capitală. Foto: colaj/Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au sărbătorit în acest an Halloween-ul! Cei doi s-au costumat în două personaje celebre de la Hollywood. Mai exact, cei doi i-au imitat perfect pe faimosul cântăreț Justin Bieber și soția sa Hailey Bieber.

Prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a venit „mănușă” perechea de pantaloni scurți de trening și hanoracul gri, la care a adăugat și o pereche de papuci identici cu cei purtați de artistul internațional, completând perfect look-ul cu o șapcă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au costumat în Justin Bieber și Hailey, de Halloween

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au costumat în Justin Bieber și Hailey / Foto: Instagram
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au costumat în Justin Bieber și Hailey / Foto: Instagram

De cealaltă parte, Gabriela Prisăcariu a optat pentru o rochie asemănătoare precum cea a cunoscutului model internațional Hailey Bieber, geantă roșie, o pereche de sandale și părul prins. Cele două ținute alese au creat controverse în mediul online la vremea respectivă, deoarece cântărețul și-a făcut apariția în trening la un eveniment exrem de important pentru soția sa.

Nu... Nu ne-am costumat în Justin și Hailey Bieber... Așa umblăm noi prin parc”, este mesajul din dreptul imaginilor publicate de către prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pe pagina sa personală de Instagram.

„Foarte tare!”, „Vă ador”, „Dani e în cea mai sexy ținută posibilă! Iar tu ești o divă, așa cum îți stă cel mai bine”, „Geniali!”, „Acel moment când diriginta îți cere să vii cu mama la școală”, „Joaca este sănătoasă”, „Asta chiar că este o idee originală”, „Doamna și vagabondul”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la fotografii.

Hailey și Justin Bieber, în costume inspirate din „The Flintstone”, de Halloween

Și bineînțeles că celebrele vedete de la Hollywood nu aveau cum să nu îmbrace și ele în costume de Halloween. Justin și Hailey au ales și ei să îi imite pe cei din celebrul desen animat „The Flintstone”. Mai exact, Hailey a optat pentru un compleu, imitând-o pe micuța Pebbles, iar faimosul cântăreț s-a îmbrăcat în Bamm-Bamm Rubble.  

Și ei la rândul lor au fost lăudați de internauți: „Premiul pentru cel mai bun costum merge către ...”, „Ei nu dezamăgesc niciodată când vine vorba de ținutele de Halloween”, „Regele și regina Halloween-ului”.

Hailey s-a costumat și în Carmen Electra

Hailey Bieber a făcut senzație pe rețelele de socializare și cu un alt costum! În vârstă de 26 de ani, soția lui Justin Bieber și-a dorit să se facă remarcată, așa că a ales să se transforme în Carmen Electra în rolul interpretat în filmul „Scary Movie”. Îmbrăcată în bikini albi și într-un sutien cu push-up, ce-i pun în valoare silueta perfectă, Hailey i-a înnebunit pe fani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net