Kylie și Kendall Jenner, super-sexy de Halloween! Iată cum s-au costumat

Surorile Kylie (26 de ani) și Kendall Jenner (27 de ani) și-au uimit fanii cu ținutele lor de Halloween. Vedetele s-au costumat în personajele Sugar și Spice, din „Batman Forever”  (1995).

image

Kylie și Kendall Jenner au purtat peruci, pentru a intra în pielea personajelor

Kylie Jenner, care se laudă cu o avere de 700 de milioane de dolari, s-a îmbrăcat într-un body din piele, de culoare neagră, cu ciorapi din plasă și a purtat o perucă lungă, pentru a intra în pielea lui Spice. În schimb, Kendall Jenner, care are o avere de 75 de milioane de dolari, a apelat la o perucă blondă și ondulată, pentru a arăta precum Sugar. Manechinul s-a îmbrăcat în lenjerie intimă de culoare albă și un halat cu pene pe deasupra. Cele două personaje au fost jucate de Drew Barrymore și Debi Mazar, în pelicula „Batman Forever”.

Kendall Jenner se iubește cu Bad Bunny

Kendall Jenner și rapperul Bad Bunny au făcut furori în februarie, după ce s-a aflat că sunt într-o relațe. Supermodelul, care s-a iubit anterior cu starul NBA, Devin Booker, s-a întâlnit pentru prima dată cu rapperul portorican, câștigător de Grammy, cu ajutorul unor prieteni comuni, când s-a mutat la Los Angeles la începutul acestui an. Relația lor este discretă, însă s-au afișat împreună la mai multe evenimente.

Nu este o relație foarte serioasă, dar ea îl place și este deschisă să vadă unde merg lucrurile cu el. Kendall apreciază faptul că o tratează cu respect și o face să râdă”, a declarat o sursă apropiată de mode, pentru Us Weekly în martie 2023. „Bad Bunny este foarte fermecător și ea crede că este un tip grozav. Deși lucrurile sunt încă destul de noi, ea vede cu siguranță potențial în această relație.” Se pare că toate au mers ca pe roate, căci luni mai târziu, Kendall și Bad Bunny sunt încă împreună și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net