Kylie Jenner, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris! Ce rochie a purtat

Kylie Jenner (26 de ani) a uimit cu silueta ei incredibilă, joi seară, la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta, care se laudă cu o avere de 700 de milioane de dolari, a optat pentru o rochie strălucitoare și mulată, de la Schiaparelli, care i-a scos în evidență talia de viespe și bustul generos, potrivit revistei americane de modă Vogue.

image

Kylie Jenner are o talie de vispe!

Sursă video: Instagram

Kylie a asortat ținuta inedită cu o pereche de pantofi nud cu vedere la degete, tot de la Schiaparelli, din colecția ce va fi lansată anul viitor. Jenner și-a ondulat părul și l-a lăsat să cadă pe spate și a ales un machiaj natural în zona ochilor și un ruj maro. Bruneta are doi copii, Stormi (5 ani) și Aire (1 an), din relația cu fostul ei partener, rapperul Travis Scott (32 de ani), și se iubește în prezent cu actorul Timothée Chalamet (27 de ani).

Kylie Jenner și-a etalat bustul generos (Foto: Instagram)
Kylie Jenner și-a etalat bustul generos (Foto: Instagram)

Cu tatăl copiilor ei a rămas prietenă, chiar dacă relația lor a fost una cu năbădăi. De dragul copiilor lor, se întâlnesc destul de des. „Kylie crede că e foarte drăguț din partea lui Travis să-și arate sprijinul pentru ea într-un mod atât de public. Totuși, ăsta este Travis. Chiar și atunci când erau un cuplu, nu s-a sfiit niciodată să-și arate dragostea.

 Chiar dacă nu mai sunt împreună, au o legătură uimitoare și sunt încă cei mai buni prieteni. Au o relație remarcabilă și au în continuare grijă împreună de cei doi copii ai lor. S-au asigurat întotdeauna că micuții știu că sunt amândoi acolo pentru ei în orice moment și asta nu se va schimba niciodată. Chiar dacă au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, au un respect și o admirație profundă unul pentru celălalt, indiferent ce s-ar întâmpla”, au afirmat apropiații vedetei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net