Fosta iubită și actuala soție a lui Justin Bieber au făcut pace! Selena și Hailey au fost mari rivale

Ultima actualizare:

Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber, a fost adeseori acuzată că l-ar fi furat pe artist de lângă Selena Gomez, alături de care a trăit o frumoasă poveste vreme de 8 ani. Hailey și Selena au fost mult timp rivale și toată lumea s-ar fi așteptat ca o întâlnire dintre ele să iasă cu păruială. Însă nici vorbă de așa ceva! Iată ipostaza surprinzătoare în care au fost surprinse cele două, la un eveniment din SUA. 

Fosta iubită și actuala soție a lui Justin Bieber au făcut pace! (sursa FOTO Instagram)
Fosta iubită și actuala soție a lui Justin Bieber au făcut pace! (sursa FOTO Instagram)

Modelul Hailey Baldwin, 26 de ani, a avut mult de furcă cu fanii Selenei Gomez, 30 de ani, care au acuzat-o constant pe blondină că l-a furat pe Justin Bieber, fostul iubit al cântăreței.

Citește și: Soția lui Justin Bieber, de urgență la spital din cauza unor probleme neurologice! Concluzia surprinzătoare a medicilor

În prezent, Justin Bieber și Hailey duc o viață fericită împreună, fiind căsătoriți din 2018. Cu toate acestea, Hailey a ținut să lămurească odată pentru totdeauna situația, iar recent a explicat că nici nu se pune problema să fi intervenit în relația pe care Bieber a avut-o cu Selena. 

Nu rata nici: Justin Bieber va deveni tătic?

Hailey și Selena Gomez au devenit rivale de moarte după ce Justin și cântăreața s-au despărțit definitiv, iar Bieber a surprins pe toată lumea când a cerut-o pe blondina Baldwin de soție. 

Se pare că nu mai există resentimente între Hailey Bieber și Selena Gomez, căci cele două au fost fotografiate îmbrățișându-se ca și cum ar fi fost cele mai bune prietene, în cadrul unui eveniment fastuos, Academy Museum Gala, ce a avut loc în Los Angeles.

Vezi și: Nevasta lui Bieber o susţine pe fosta lui iubită. Ce gest a făcut Hailey față de Selena Gomez

Selena Gomez și Hailey Baldwin au arătat ca două dive și au demonstrat că, în sfârșit, relația dintre ele este una armonioasă și după ani de zile au îngropat securea războiului. 

Justin Bieber a cerut-o de soție pe Hailey, la două luni de la despărțirea de Selena

Recent, Hailey Baldwin, actuala doamnă Bieber, a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre începuturile relației cu Justin și a subliniat că artistul nu a înșelat-o pe Selena Gomez. Justin Bieber și Selena Gomez au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood din 2010 până în 2018. 

Niciodată nu s-a întâmplat asta”, a spus ea.

Când eu și el am început să fim împreună, el nu avea nicio relație. Nu-mi stă în caracter să intervin în relația altcuiva, am fost educată mai bine de atât”, a subliniat Hailey.

Justin și Hailey au avut prima dată o idilă anterioară în 2016, apoi la jumătatea anului 2018 au reaprins focul pasiunii, însă de această dată sentimentele dintre ei au fost mult mai serioase. S-au logodit în luna iulie, la două luni după ce Justin se despărțise de Selena. Peste alte două luni, Justin și Hailey s-au căsătorit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net