FAKE-urile cu Justin Bieber de la Balenciaga, cutremur în fashion: „Sunt aproape 1.000 de euro”

Ultima actualizare:

Ai văzut și te-au amuzat pozele cu Justin Bieber purtând șlapi Belenciaga, care arată precum niște PET-uri reciclate, în valoare de 895 de euro?

Creativitatea graficianului, de la original, la fake-ul viralizat. Foto: colaj Facebook
Creativitatea graficianului, de la original, la fake-ul viralizat. Foto: colaj Facebook

Cine suntem noi să judecăm preferințele clienților sau conceptele artistice din spatele designului vestimentar, până la urmă?

Citește și: Saci de gunoi de 1,800 de euro și sacoșe de rafie de lux. Cum încearcă industria fashion să câștige bani din nimicuri

Ei bine, despre un concept artistic este vorba și în acel set de fotografii, devenite virale, după ce au fost distribuite masiv, în ultimele zile, în mediul online.

Doar că, artistul responsabil de conceptul din fotografii nu este vreun creator al renumitului brand de lux, Balenciaga, ci, un grafician talentat. Acesta s-a inspirat dintr-un obiecei al populațiilor defavorizate, din Africa.

Setul de imagini, inspirat de cazuri reale

Populațiile care trăiesc în vecinătatea oceanelor reciclează PET-uri, pentru a le folosi pe post de încălțări, într-adevăr. „Moda” a fost surprinsă în mai multe fotografii, mai puțin cunoscute, întrucât imaginile care denotă sărăcia nu se viralizează atât de mult.

Astfel, profitând de contextul creat de lansarea unor piese vestimentare controversate, de la Balenciaga, precum geanta tip sac de gunoi sau hanoracul de zugrav, graficianul a realizat conceptul șlapilor, din PET-uri reciclate.

Citește și: Sinistru sau sensibil? Vibratorul cu cenușa partenerului decedat și incinerat!

Povestea a setului de fotografii a fost spusă,  pe Instagram, de cel aflat în spatele conceptului, atunci când imaginile au fost publicate online.

Era greu de crezut că, la finalul verii, un brand de lux care tocmai a lansat colecția de iarnă, ar include și piese specifice sezonului abia încheiat. Fotografia cu Justin Bieber este reală, fiind utilizată de Balnciaga, în vara anului 2021.

Justin Bieber a fost imaginea Balenciaga, în 2021

Originalul, însă, a suferit o mică modificare. Justin Bieber nu mai apare încălțat cu ghete sport, ci, purtând șlapii „reciclați”. Setul de imagini, care include chiar și capturi foto aparente de pe site-ul celebrei case de modă, în care apare prețul de 895 de euro, s-a viralizat și a stârnit un val de amuzament.

Parcă a fugit dintre boschetari” sau „La iarnă, când vor tăia rușii gazul, vom băga apă caldă în acele sticle, ca să ne încălzim la tălpi” sunt doar două comentarii haioase ale celor care s-au amuzat privind pozele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net