Sinistru sau sensibil? Vibratorul cu cenușa partenerului decedat și incinerat!

Un vibrator transparent, cu o capsulă aurie în interior poate părea o jucărie sexuală banală.

Cutia memorială a persoanei dragi, plecată dintre noi, și compartimentul pentru cenușa acesteia.
Cutia memorială a persoanei dragi, plecată dintre noi, și compartimentul pentru cenușa acesteia.

Nu și pentru excentricul și inventivul designer Mark Sturkenboom, din Olanda. Acesta este creatorul „21 Grams”, adică „21 de grame”, un kit comemorativ, de „aducere aminte” totală!

Mai precis, el a realizat o cutie memorială, ce conține un vibrator, pentru persoanele care vor să păstreze „amintirea celui drag dispărut și în cele mai intime clipe”.

Vezi și: Ejacularea feminină, între mit și realitate! Ce implică de fapt acest fenomen

Vibratorul are un corp transparent, în care poate fi stocată o cantitate de 21 de grame din cenușa obținută după incinerarea partenerului mort.

Piesele metalice, suflate cu aur

Evident, pentru ca setul să fie util, înmormântarea clasică trebuie înlocuită cu incinerarea întreagă sau parțială. Kit-ul este ambalat sub forma unei cutii atent finisate.

Aceasta poate fi deschisă doar cu o cheiță aurită, furnizată, în pachet. Cutia se deschide și, în compartimentele laterale, pot fi montate obiecte personale ale celui dispărut, cum ar fi un inel sau alte obiecte micuțe.

Ți-ar plăcea și: Sexul dis-de-dimineață, un «energizant» natural! Beneficiile orgasmului matinal

Există, de asemenea, un compartiment pentru difuzie de arome! Acolo, poate fi pus parfumul folosit de persoana decedată, sau uleiuri aromatice cu aromele preferate din timpul vieții.

Este disponibil și un compartiment pentru un telefon mobil, setat să redea muzica preferată sau melodii reprezentative pentru utilizator. În centru, „tronează” un vibrator pe post de urnă în miniatură, pentru cenușă.

Cât costă pachetul comemorativ

Designerul olandez a avut grijă ca obiectele metalice să fie realizate din bronz suflat cu aur de 14 karate. El a spus că pachetul comemorativ - intim poate fi realizat la comandă, existând posibilitatea personalizării cutiei. Prețul? 10.000 de dolari americani, iar designerul nu duce lipsă de comenzi!

Ideea i-a venit, după o serie de discuții purtate cu o vecină mai în vârstă și văduvă.  Denumirea pachetului a fost inspirat de o teorie care susține că sufletul uman ar cântări 21 de grame.

Citește și: Câte calorii consumi de fapt într-o partidă de sex! Poate înlocui antrenamentul la sală?

Uneori o ajut pe doamna în vârstă la cumpărături și am observat că ține urna funerară a soțului lângă o fereastră. Mereu povestește cu pasiune despre el. Totodată, am citit despre problemele vieții intime a femeilor văduve și m-am gândit să realizez un obiect care să combine dragostea, dorul și intimitatea”, a povestit Mark Sturkenboom, citat de Dezeen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net