Care sunt femeile cu cel mai mare apetit sexual, în funcție de tipul sânilor!

Ultima actualizare:

Cercetătorii din Brazilia au condus un studiu cu o concluzie surprinzătoare! Se pare că femeile care au implanturi mamare se bucură de mult mai multe partide de sex, care le aduc și mai multă satisfacție. Iată motivul!

Sexul în funcție de tipul sânilor Foto: Pixabay
Sexul în funcție de tipul sânilor Foto: Pixabay

Un nou studiu în materie de sexualitate arată că femeile care au implanturi mamare se bucură, per total, de o viață sexuală îmbunătățită față de perioada de dinainte de operație.

Vezi și: Beneficiile pe care sexul le are pentru inimă: „50 de minute de sex pot...”

Studiu: femeile care și-au pus silicoane au o viață sexuală mai împlinită, după procedură!

Se pare că acest fenomen apare deoarece mărirea sânilor cu ajutorul silicoanelor le face pe reprezentantele sexului frumos să se simte mai voluptuoase și mai încrezătoare în sine, lucru care își aduce aportul în special în viața intimă. 

Acestea s-ar simți mai atractive, crescându-le astfel și nivelul de excitare și plăcere în timpul raportului sexual cu partenerii lor. Cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile cu  implanturi mamare au înregistrat o creștere semnificativă a nivelului de satisfacție sexuală, după ce au apelat la procedura de augumentare a sânilor.

Nu rata: Ce înseamnă un act sexual mai bun? Performanțele în pat se obțin în urma comunicării și acceptării celuilalt

Femeile cu implanturi mamare ar avea libidoul mărit

Potrivit studiului, condus de oamenii de știință de la Universitatea din Texas, femeilor cu silicoane le-a crescut și libidoul, astfel că au o dorință mult mai mare pentru sex, față de perioada în care aveau sânii naturali considerați „mici”, în raport cu standardele societății.

Oamenii de știință au încercat să afle cum s-a schimbat viața sexuală a pacientelor care au apelat la mărire de sâni prin inserție de silicon. 

Potrivit sondajului, efectuat pe 45 de paciente, 61% dintre acestea se bucură de sex mai regulat, iar 70% susțin că zona sânilor a devenit mult mai erogenă, plăcerea resimțită în urma mângâierilor și atingerilor fiind mai mare.

Iată și: Zonele erogene ale fiecărui semn zodiacal. Cum aduci pasiunea în dormitor

Femeile se simt mai atractive și sunt mai îndrăznețe în dormitor

Totodată, datorită faptului că femeile care au apelat la această procedură se simt mai atractive, acestea devin mult mai îndrăznețe în dormitor și dornice să experimenteze lucruri lor.

Femeile participante la studiu au fost rugate să completeze chestionare cu privire la viața lor sexuală înainte și după procedura de mărire de sâni, iar informațiile au fost ulterior comparate.

Cele mai multe au explicat că viața lor intimă s-a îmbunătățit, însă au existat și cazuri în care, în urma intervenției, pacientele au rămas cu anumite semne postoperatorii. Acestea, 9 la număr, nu au raportat nicio îmbunătățire a vieții lor sexuale.

Pe același subiect: Care este cel mai bun partener sexual pentru fiecare zodie

Restul de 36 au declarat că nivelul lor de excitare a crescut, iar satisfacția sexuală s-a îmbunătățit, fiind mai mulțumite de „aventurile” lor din dormitor. Studiul propune astfel ideea potrivit căreia femeile s-au simțit mult mai atractive după operația estetică, iar acest lucru le-a ajutat, din punct de vedere psihic, să-și îmbunătățească viața sexuală.

Cu toate acestea, studiul nu a analizat decât datele primite de la femeile care se simțeau deja nemulțumite de sânii lor și care au apelat la procedura de augumentare. Femeile cu sâni mari naturali, spre exemplu, nu au fost incluse.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net