Care este cel mai bun partener sexual pentru fiecare zodie

Ultima actualizare:

Deși la baza unei relații sănătoase și împlinite stau multe pietre de temelie, și compatibilitatea zodiacală a partenerilor ar putea juca un rol important în acest aspect, dacă este interpretată așa cum trebuie. Iată care este cel mai bun partener sexual pentru tine, în funcție de zodia ta!

Care este cel mai bun partener sexual pentru fiecare zodie Foto: Arhivă
Care este cel mai bun partener sexual pentru fiecare zodie Foto: Arhivă

Se spune că nu există compatibilitate perfectă între parteneri, nici măcar din punct de vedere astrologic. Cu toate acestea, există semne zodiacale care se atrag, iar altele care se resping în totalitate (Gemeni și Scorpion, spre exemplu).

Care este cel mai bun partener sexual pentru fiecare zodie

Desigur, dacă doi îndrăgostiți care aparțin acestor zodii se ambiționează să facă să meargă o astfel de relație, aceștia trebuie să se pregătească pentru multe compromisuri, de ambele părți.

Dacă nu sunteți însă genul de persoană care să facă acest lucru, astrologul Dossé-ViaTrenou-Wells a oferit o serie de explicaţii privind compatibilităţile între cele patru tipuri de semne zodiacale, de aer, foc, pământ şi aer.

Astfel, aflăm că trăsăturile fiecăreii zodii pot oferi o privire de ansamblu asupra tiparelor sexuale și relaționale.

Semnele de Apă se potrivesc bine cu cele de Pământ

Nativii de Apă, precum Scorpion, Rac și Pești sunt firi ceva mai sensibile, care caută un partener stabil și fidel, astfel trădarea iese din calcul. Aceștia iubesc atenția și își doresc un partener sexual pe termen lung, cu care să formeze o relație profundă.

Semnele de Pământ, precum Fecioară, Taur și Capricorn, sunt practici şi constanţi și reprezintă, astfel, partenerii sexuali ideali pentru semnele de apă. Deși nu sunt atât de vocali la capitolul dragoste, aceștia își fac partenerii să se simtă iubiți și în siguranță.

Aceste semne, de Apă și de Pământ, sunt atente la nevoile sexuale ale partenerilor lor și se înțeleg de minune în dormitor.

Pe cine ar trebui să evite

Aceștia, în special semnele de Pământ, ar trebuie să evite însă zodiile de Foc și Aer, care trăiesc momentul și trec cu uşurinţă de la un partener la altul. De asemenea, semnele de Apă sunt incompatibile cu o tipologie ca cea a Vărsătorui, spre exemplu, semn de Aer care își ține sentimentele ascunse, nativii săi fiind persoane greu de citit.

Citește și: Ce greșești în relație, în funcție de zodia ta! Berbecii și Leii, în pericol să își piardă partenerii dacă nu se schimbă

Semnele de Foc au o chimie bună cu cele de Aer

Semnele de Foc precum Berbec, Săgetător și Leu sunt spontani, aventuroşi și imprevizibili, dorindu-și pe plan romantic pe cineva care să-i scoată din zona lor de confort. Ei mizează pe distracție, inclusiv în dormitor.

Și, așa cum focul se aprinde în prezenţa oxigenului, şi semnele de Foc se potrivesc bine cu cele de Aer, ca Gemeni, Balanță și Vărsător. Aceștia urăsc monotonia și se feresc de relaţiile intime plictisitoare, de rutină.

Astfel, nativii acestor semne se distrează cel mai bine în dormitor, având în vedere că abordarea jucăușă a zodiilor de Aer echilibrează energia sexuală intensă a partenerilor din zodii de Foc. De asemenea, partenerii din semnele de Aer le acordă nativilor de Foc libertatea de a flirta şi socializa, lucru extrem de important pentru ei, care nu ar fi la fel și din partea semnelor de Pământ, spre exemplu. 

Pe cine ar trebui să evite

Astfel, cei născuţi în semnul Focului pot avea probleme cu zodiile de Pământ, în special cu Fecioarele, nativii acestui semn zodiacal putând fi extrem de critici și capricioși. De asemenea, nici semnele de Aer nu s-ar înțelege tocmai bine cu Fecioara, care le-ar putea inhiba ego-ul și i-ar putea face să se simtă nesiguri, din cauza simțului critic.

În aceeași notă, semnele de Aer nu au tocmai o compatibilitate bună cu alte semne de Aer , relaţia lor fiind mai mult platonică, informează Clickpentrufemei.ro.

Citește și: Zodiile care pot deveni un adevărat coșmar în cuplu! Ei sunt predispuși la divorț!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net