Zodiile care pot deveni un adevărat coșmar în cuplu! Ei sunt predispuși la divorț!

Ultima actualizare:

Din diverse motive, trei semne ale zodiacului sunt predispuse să trăiască cel puțin un divorț. E posibil ca această zodie să își aleagă în mod greșit partenerii sau pur și simplu să nu își accepte și îndrepte greșelile din relație. Iată care sunt cele trei zodii care ajung la divorț, potrivit astrologiei!

Zodiile care pot deveni un adevărat coșmar în cuplu și sunt predispuse la divorț Foto: Instagram
Zodiile care pot deveni un adevărat coșmar în cuplu și sunt predispuse la divorț Foto: Instagram

Când vine vorba de învățăturile zodiacului, există mulți sceptici care consideră totul ca fiind doar o născocire. Cu toate acestea, anumite trăsături comportamentale ale zodiilor au adesea corespondent și în realitate, iar astrele au identificat care sunt și semnele zodiacale care din cauza greșelilor pe care le fac în relație pot ajunge, cel mai probabil, la despărțire. 

1. Săgetător

Săgetătorii sunt firi libere și aventuroase, iar de cele mai multe ori e greu să îi convingi să intre într-o relație. Odată căsătoriți însă, aceștia încep să aibă așteptări ridicole și exagerate de la partenerul lor.

Ei și-ar dori să își exploreze în continuare libertatea, în timp ce soțul/soția să nu miște în front, ceea ce e ipocrit și foarte nerealist. De asemenea, Săgetătorii tind să nu își aprecieze partenerii la adevărata lor valoare și să mintă și să manipuleze pentru a-și atinge mereu scopurile.

2. Gemeni

Gemenii sunt firi duale și de regulă își schimbă adesea opiniile, de pe o zi pe alta. Acest semn zodiacal este mereu indecis și se hotărăște cu greu asupra oricărui lucru din exterior. Acești nativi greșesc în relație căutând perfecțiunea și aspirând la un ideal pe care ei singuri și l-au imaginat.

Gemenii se pot îndrăgosti de o persoană în funcție de cum cred ei că ar arăta imaginea perfectă a respectivului partener, însă odată puși în fața faptului împlinit, ajung să fie dezamăgiți de realitate. Și tot ei sunt supărați apoi! De asemenea, acest semn zodiacal tinde să vrea să își controleze partenerul, în cele mai multe dintre cazuri, din dorința de a se simți superior.

3. Vărsător

Idealiști și cu dorința de a avea mereu dreptate, Vărsătorii vin mereu cu argumente puternice într-o confruntare, ajungând, în cele din urmă și la insulte sau la „lovituri sub centură”. Nativii acestei zodii pot fi incredibil de încăpăţânaţi și, chiar dacă își dau seama pe parcurs că nu au dreptate, nu ar recunoaște în veci.

De asemenea, și așteptările lor cu privire la căsătorie sunt destul de nerealiste, acest semn zodiacal neînțelegând foarte bine nivelul de angajament care face o relaţie să funcţioneze. Vor ca tu să le oferi totul, în timp ce ei să fie liberi să nu ofere mare lucru în relație.

Citește și: Ce greșești în relație, în funcție de zodia ta! Berbecii și Leii, în pericol să își piardă partenerii dacă nu se schimbă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net