Nuntă cu fast în Las Fierbinți: Anca Dumitra s-a căsătorit religios. Cum a arătat „Geanina” în rochia de mireasă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 29 aprilie, a fost o zi specială pentru Anca Dumitra din Las Fierbinți. Talentată actrița care o interpretează pe simpatică Geanina a făcut nuntă cu partenerul ei, austriacul Manfred Spendier.

Anca Dumitra s-a căsătorit religios
Anca Dumitra s-a căsătorit religios

Geanina din Las Fierbinți a îmbrăcat rochia de mireasă

După ce anul trecut au avut parte de cununia civilă pe 17 decembrie, iată că sâmbătă, pe 29 aprilie, Anca Dumitra (34 de ani), Geanina din Las Fierbinți, a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit și religios cu partenerul ei. Vedeta a spus marele „DA!” în fața preotului și a purtat o rochie superbă, creată special pentru ea.

Anca Dumitra a ales să îmbrace o rochie de mireasă stil sirenă, dar cu trenă detașabilă și un decolteu generos, un voal lung până în pământ și, evident, a atras toată atenția! În privința machiajului, Anca a optat pentru ceva smokey, iar buzele au fost în nuanțe de nude. Coafura lejeră, din bucle, a întregit perfect imaginea miresei fericite!

Anca Dumitra s-a căsătorit religios
Anca Dumitra s-a căsătorit religios

Anca Dumitra, dată de gol de prietene că se mărită!

Anca a fost discretă atunci când a venit vorba de viața personală, oferind puține detalii despre relația ei cu Manfred Spendier.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale”, a spus vedeta, care si-a scos prima oară în public viitorul soț la Premiile Gopo.

Anca Dumitra, superbă în ziua nunții!
Anca Dumitra, superbă în ziua nunții!

Deși este discretă și nu a vrut să facă mare tam-tam cu nunta, prietenele vedetei au cam dat-o de gol! Acestea au „scăpat” imagini de la biserica și din camera unde s-a îmbrăcat actrița.

Ecaterina Tinca Ladin alias Dalida și Luminița Bucur, interpreta soției lui Brânzoi, au fost printre invitate, dar și alți colegi de-ai actriței care i-au fost alături într-un moment atât de special. 

Anca Dumitra și soțul ei au impresionat cu dansul mirilor
Anca Dumitra și soțul ei au impresionat cu dansul mirilor

Dansul mirilor, ca o poveste

Pentru că cel mai așteptat moment al unei nunți este, după vederea miresei, dansul mirilor, Anca Dumitra și soțul ei s-au asigurat că vor impresiona invitații până la lacrimi! În acorduri de vals, cei doi au plutit parcă în aplauzele tuturor, iar frumoasa Geanina din Las Fierbinți a arătat ca o prințesă la propriul bal!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net