Bat clopotele de nuntă pentru Anca Dumitra! Actrița s-a logodit

Ultima actualizare:

Anca Dumitra, cunoscută publicului pentru rolul Geaninei din serialul de comedie Las Fierbinți, a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Actrița are noutăți pentru fanii săi și a oferit o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Anca Dumitra s-a logodit
Anca Dumitra s-a logodit

Anca Dumitra a împlinit 35 de ani pe 31 august, ocazie cu care a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Prezentatorul, cunoscut pentru talentul de a pune întrebări delicate și de a obține informații din partea invitaților, nu a dat nici de data aceasta greș!

Măruță a sesizat un inel pe degetul Ancăi, așa că a întrebat-o dacă este o simplă bijuterie sau are cumva o semnificație aparte. Fără să ezite prea mult, dar nici prea dornică de a oferi amănunte despre viața personală, actrița a răspuns: Cumva dacă e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna!".Replica Ancăi lasă loc interpretării și ne face să ne gândim că bat clopotele de nuntă pentru îndrăgita actiță. 

Citește și: Anca Dumitra, la 10 ani de când o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți 

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult’’, a dezvăluit Anca, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

Anca Dumitra a participat la Premiile Gopo cu iubitul 

Aspectele din viața personală a Ancăi sunt cunoscute de o țară întreagă, însă atunci când vine vorba despre sfera personală, vedeta este reținută și preferă să se bucure de momentele speciale departe de privirile curioșilor. Cu toate acestea, a făcut o excepție de la regulă, atunci când a sosit însoțită la eveniment de către partenerul său de viață. 

Vezi și: Gianina din Las Fierbinți, de mână cu iubitul misterios 

„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte", ne declara la acea vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net