O cântăreață de la „Vocea României” a ajuns pe TV, în Italia. A impresionant publicul cu vocea ei

AVA a fost invitată la un post de televiziune din Italia și a impresionant publicul cu vocea ei frumoasă și unică, cântând doua piese grele și de suflet, „At Last” și „Je T’aime”. Publicul a aplaudat îndelung prestația AVEI din cadrul televiziunii RETE7.

Se pare că muzica nu are bariere sau limbă, indiferent de țara unde ne-am afla, iar frumoasa blondină ne demonstrează că având un talent aparte, orice este posibil.

AVA are planuri mari și vrea să se lanseze și pe piata internațională, urmând ca în perioada următoare să aibă mai multe colaborări și proiecte în Italia. Prima colaborare artistică va fi alături de Roberto Re, cel care a introdus-o și în staff-ul lui, alături de care va urma să lucreze și pentru festivalul „You are a talent”.

Însă acest lucru nu-i este deloc străin AVEI, în urmă cu ceva timp, având rezultate cu piesa „I`ve Got No Reason”, care a fost hit în mai multe țări străine, dar și cu momentul „Chandelier” de la Vocea României, care a depășit milioane de vizualizări.

AVA a colaborat cu cei mai mari cântăreți de la noi și este recunoscută pentru pentru piesele de succes „Emoții” feat Connect-R, „Argintiu” feat El Nino, „Strigă cu mine” feat Damian Drăghici, „Dacă fetele s-ar cuceri cu școala” feat Puya și altele.

În prezent, cel mai recent single lansat de la AVA, „Îndrăgostită” se aude pe marile radiouri de la noi și este difuzat în mod constant.

Eleva ei, Erika Tănase, finalistă la The Voice Kids Germany

Și asta nu e tot, AVA nu are succes doar în cariera muzicală, ci și ca vocal coach, acolo unde se bucură de rezultatele deosebite ale elevilor săi.

Cea mai recentă realizare în acest plan este legată de românca noastră, Erika Tănase care ne-a reprezentat cu succes în Marea Finală de la The Voice Kids Germany.

Ava, alături de eleva sa
Ava, alături de eleva sa

AVA nu a putut să nu îi fie alături și s-a dus personal în Berlin pentru a o susține. Încurajată de părinți și de AVA, vocal coach-ul său de la Music City, Erika a impresionat jurații de la The Voice Kids Germany încă de la audițiile pe nevăzute, acolo unde a ales să interpreteze o melodie de rezonanță și putere, cum numai un artist cu calități vocale impresionante ar putea să o facă, și anume a interpretat piesa „Rise Like A Phoenix”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net