AVA, piesă nouă preluată de la regretata Mădălina Manole. „M-am îndrăgostit pe loc”

Ultima actualizare:

Artista care s-a făcut cunoscută la „Vocea României” revine cu noul single intitulat „Îndrăgostită”, care este dedicat în totalitate soțului ei, cel care îi face zilnic viața mai frumoasă. „Sunt într-un moment al vieții mele în care trăiesc iubirea, iubesc și sunt iubită!”, spune solista care abia a împlinit 32 de ani.

AVA și soțul ei, Dj Kobin
AVA și soțul ei, Dj Kobin

Melodia este preluată de la Mădălina Manole, dar adaptată în stilul AVEI, având o poveste emoționantă, care va face orice cuplu să tresare și să reflecteze la versurile acesteia.

Versurile piesei îi aparțin Roxanei Popescu, muzica a fost asigurată de Vlad Popescu, Alex Ionescu, Radu Niculescu și Andreea Avarvari (AVA), iar producția le aparține celor de la SICVARIO.

„În vară ne-am întâlnit cu un prieten bun, muzician, Alex Rubio, la un grătar și așa începe povestea piesei… Întrebându-mă ce piese urmează să lansez, i-am spus că îmi doresc o piesă românească, de suflet. Câteva secunde a tăcut și îmi spune: „vreau să îți arăt o piesă pe care am compus-o pentru Mădălina Manole acum ceva ani”. Auzind piesa, m-am îndrăgostit de ea pe loc, eu fiind totodată și fan Mădălina Manole, o voce și o artistă minunată, de altfel iubită de toată România. I-am spus lui Alex: Da, hai să reproducem piesa, pentru că mesajul ei este de dragoste, iar eu sunt într-un moment al vieții mele în care trăiesc iubirea, iubesc și sunt iubită. Așa a început…„Îndrăgostită”, a declarat AVA despre noul single.

AVA trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan, soțul ei

Videoclipul a fost filmat în București și îi surprinde pe cei doi îndrăgostiți, pe AVA și soțul ei, Dj Kobin (Bogdan), în momente tandre.

Videoclipul a fost filmat la un hotel de lux din Capitală
Videoclipul a fost filmat la un hotel de lux din Capitală

Acțiunea începe în camera de hotel, iar mai apoi continuă pe holurile acestuia, surprinzându-i tot timpul pe cei doi ținându-se de mână și în ipostaze de iubire.

Scenele de dragoste continuă și cu o cerere în căsătorie, fiind inserate și momente de la nunta cuplului din vara anului 2023.

AVA și soțul ei, Bogdan, s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, având parte de o nuntă ca-n basme, cu peste 150 de invitați și clipe unice.

AVA și Bogdan s-au căsătorit anul trecut
AVA și Bogdan s-au căsătorit anul trecut

De-a lungul timpului, AVA s-a remarcat prin vocea puternică și impresionantă pe care o are, dar și prin colaborările de succes cu cei mai mari cântăreți din România - „Argintiu” feat El Nino, „Dimineți însorite” feat Sișu și „I`ve Got No Reason”. AVA a participat la Vocea României, în anul 2014, acolo unde a ajuns până aproape de finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net