O cunoscută actriță și cântăreață din România a șocat prin declarații: „Da, am iubit doi bărbați în același timp”

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai titrate actrițe și cântărețe românești, dădea dovadă de mult curaj și sinceritate acum ani în urmă, când deschidea Cutia Pandorei și făcea cunoștință publicului cu detalii mai puțin știute din perioada tinereții sale, dar și legat de alte aspecte ale vieții ei. 

Actrița care s-a iubit cu doi bărbați / foto: Pexels
Actrița care s-a iubit cu doi bărbați / foto: Pexels

Vedeta este iubită de public datorită talentului său actoricesc și a vocii cu care a fost înzestrată. Și-a clădit o carieră de succes, a muncit pentru a obține ceea ce și-a dorit și, cel mai important, nu a permis să îmbătrânească având regrete. 

Anca Țurcașiu: „Am iubit doi bărbați” 

În trecut, Anca Țurcașiu era prezentă în emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars, unde a abordat mai multe subiecte. Actrița a vorbit despre experiența în urma rolului primit în „Miss Litoral”. Nu regretă nici acum că a acceptat să facă parte din acel film. 

„N-am superstiţii. (...) Plâng la filme de dragoste. Ador acest sentiment. Să intru în pielea personajelor", a spus frumoasa actriţă, menționând că nu va mai apărea în filme așa cum a făcut-o în „Miss Litoral”: „Care nişte filme? Un film. Nu-mi pare rău de nimic din ce am făcut în viaţa mea şi în viaţa mea profesională, şi în cea personală”.

Anca Țurcașiu / foto: social media
Anca Țurcașiu / foto: social media

Tot în cadrul aceleiași emisiuni Anca Țurcașiu a continuat cu dezvăluirile, aflându-se astfel că actrița s-a iubit cu doi bărbați în același timp. Totul s-a întâmplat atunci când o relație se sfârșea, iar alta începea, încadrând aceste aspecte menționate anterior în „ale tinereții valuri”.

„Nu m-am uitat în telefonul băiatului, nici într-un buzunar. Nu iscodesc, nu caut. Nu am făcut plajă la nudişti. Sunt foarte pudică. În Miss Litotal m-a convins regizorul. Nu aş mai face asta. Da, am iubit doi bărbaţi în acelaşi timp! Pe un final de relaţie şi începutul alteia. Ale tinereţii valuri. Avansuri de la femei? Nu şi nici nu-mi doresc", a mai adăugat Anca Ţurcaşiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net