O mai ții minte pe Hannelore de la Insula Iubirii? Azi e complet transformată: ar umili orice ispită cu trupul ei

O mai ții minte pe Hannelore de la Insula Iubirii? Azi e complet transformată: ar umili orice ispită cu trupul ei.

hannelore bogdan jpg

Cum s-a schimbat Hannelore

Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich au participat în sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii și au avut un parcurs cum nu se putea mai interesant. Bogdan Ionescu putea să jure că relația pe care o avea, la momentul respectiv, cu Hannelore Ulrich nu se va destrăma niciodată, însă Thailanda a avut alte surprize pentru el.

Involuntar sau nu, blondina s-a îndrăgostit, pe atunci, de ispita masculină Andi, cel care a fost și protagonistul emisiunii Burlacul de la Antena 1 (Andi Constantin, n.r.). Deși și-au mai dat o șansă știind că au deja nunta programată, lucrurile nu au mai mers deloc între ei.

La scurtă vreme după ce s-au căsătorit Bogdan Ionescu și Hannelore au decis să își spună adio. După ceva timp au crezut că ciorba reîncălzită încă mai are gust, însă s-au înșelat și și-au dat seama că este cazul ca fiecare să își vadă de viața sa. Astfel au decis să meargă pe drumuri diferite. Bogdan Ionescu a ales apoi să fie ispită în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, însă nu a avut prea mult noroc la cucerit concurente. Totuși, norocul în dragoste nu l-a părăsit complet și iată că brăbatul s-a logodit în urmă cu ceva timp. 

De atunci s-au produs multe schimbări, iar asta se vede și în modul în care fosta sa soție s-a schimbat. Hannelore și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat alături d ecare pare că trăiește o poveste de dragoste specială. Acum ceva timp, tânăra îi transmitea într-o postare pe Instagram un mesaj de „la mulți ani!” celui alături de care își petrece acum viața și pare mai îndrăgostită ca niciodată. Pe lângă faptul cp iubește alt bărbat, femeia este cu totul schimbată. Hannelore a renunțat la blondul său caracteristic și s-a făcut brunetă. În același timp, fosta concurnetă de la Insula Iubirii arată mai bine ca niciodată, având un corp de invidiat și bine sculptat, semn că viața de acum îi priește fantastic de bine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net