Oana Roman, sfâșiată de durere! Se află din nou în doliu: „Nu mai amânați să...”

Ultima actualizare:

La doar șapte luni de la moartea mamei sale, Oana Roman este din nou sfâșiată de durere! Vedeta se află în doliu după ce o persoană dragă a murit în mod fulgerător. Vestea tragică a devastat-o pe Oana, motiv pentru care a ținut să împărtășească cu fanii săi momentele dureroase prin care trece și a dorit să le ofere un sfat important de viață.

Se află din nou în doliu, după moartea Mioarei Roman
Se află din nou în doliu, după moartea Mioarei Roman

Oana Roman, sfâșiată de durere! 

Oana Roman a anunțat astăzi, 5 octombrie, că o persoană dragă din tinerețea sa a trecut în neființă. Este vorba mai exact despre un fost prieten din liceu cu care avusese o relație apropiată dar cu care nu mai vorbise de 20 de ani. Ulterior, cei doi s-au regăsit pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni, dar au tot amânat să se vadă la o cafea pentru a depăna amintiri. Din nefericire, bărbatul a murit recent în mod fulgerător, lucru care a marcat-o pe vedetă. Din acest motiv, Oana a transmis un mesaj important fanilor săi.

Nu mai amânați să vă întâlniți cu oameni dragi, familie, prieteni, pe motiv că nu e timp. S-ar putea să nu mai reușiți să vă întâlniți niciodată. Acum câteva luni, m-am regăsit pe Instagram cu un vechi și drag prieten din liceu. Nu ne mai văzusem de peste 20 de ani. Am tot zis că ne vedem la o cafea să depănăm amintiri, dar am tot amânat. Ieri am aflat că a plecat dintre noi, brusc și tragic, la doar 50 de ani. Nu am mai apucat să ne vedem. Drum lin, Safi! Dumnezeu să te aibă în paza Sa”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Știm bine că Oana a suferit enorm după ce a pierdut-o pe mama sa, Mioara Roman, în urmă cu 7 luni. Cele două au avut o relație deosebit de frumoasă și Oana îi asculta cu sfințenie sfaturile mamei sale. Cu toate acestea, vedeta mărturisește că îi simte prezența celei care i-a dat viață, iar fiica sa Isa o motivează să lupte în continuare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
violeta banica jpg
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
loredana chivu
image
actualitate.net
image
actualitate.net