Paula Iorga, mai îndrăgostită ca niciodată de noul său partener: „Sunt fericită alături de Aurel”

#Exclusiv Click!

Paula Iorga iubește ca o adolescentă! Au trecut aproape cinci ani de la decesul lui Leo Iorga, iar partenera de viață a regretatului artist de la trupa Compact, și-a găsit liniștea de doi ani în brațele lui Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton.

În cele mai recente imagini publicate de Paula Iorga pe contul său de Facebook putem vedea cât de mult se bucură de vremea frumoasă de afară mai ales că ea împreună cu actualul său partener de viață locuiesc în vila ei la mare, la Eforie Nord.

„Aici este și păcat să nu ieși la plimbare seara sau în weekend, când ai timp, să te plimbi. Noi în rest, suntem foarte bine. Mai nou, în relația noastră, nu ne mai facem planuri de viitor, luăm totul așa cum vine de la Dumnezeu. Astăzi facem un lucru, mâine altul. Noi ieșim să ne plimbăm pe plajă aproape în fiecare zi pentru că trebuie să facem mișcare. Sunt fericită alături de Aurel, de ce nu aș fi? Nu vreau să vorbesc mai multe, despre acest subiect, dacă ne-am căsătorit sau nu...pentru că iar o să iasă discuții. Pot să zic că avem binecuvântarea Domnului”, a declarat Paula Iorga pentru Click!

Mândră de partener

Paula Iorga nu a ezitat nici să își laude partenerul de viață atunci când vine vorba de talentele sale artistice:

„Ne simțit bine și în studio pentru că lucrăm de zori la albumul lui. Între timp el mai și pictează tablouri, îi place foarte mult. Este frumos când creativitatea te ajută să îți faci viața mai frumoasă.

Iernile aici (la mare – n.r) sunt pustii dar noi facem să fie totul frumos...dacă Dumnezeu ne-a adus împreună nu ne-a adus degeaba. Eu așa zic”.

Click! spune

Paula Iorga a stat până în ultima clipă alături de soțul său. În ciuda problemelor de sănătate pe care artistul le avea, iar medicii nu-i mai dădeau vreo șansă, partenera de viață a regretatului cântăreț de muzică rock a luptat pentru ca bărbatul cu care era împreună de 30 de ani să supraviețuiască. Totul a început în 2011, după ce medicii l-au diagnosticat cu cancer pulmonar. Prin urmare, în ultimii săi ani din viață, Leo Iorga i-a petrecut mai mult pe paturile de spital, ajungând până în Cuba pentru investigații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net