Pe cine a iertat Ozana Barabancea, după zece ani. La așa ceva nu te-ai fi așteptat: „Am simțit o ușurare”

Ozana Barabancea (53 ani) este una dintre cele mai joviale vedete din showbizul românesc! Jurata show-ului concurs de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, a povestit public, cât de mult a fost afectată de un profesor din studenție, care a ales să o pedepsească într-un mod prin care, din punctul său de vedere, a umilit-o.

„Este greu cu iertatul dar până la urmă, am iertat pe cineva într-o conjunctură. Nu aș fi putut să cred că după zece ani aș fi putut să iert acea persoană. După ce am iertat-o am simțit o ușurare extraordinară, am devenit prietenă cu persoana respectivă, ba mai mult m-a ajutat enorm.

Este vorba despre un profesor care m-a pus la colț și m-a umilit. A reușit să mă inhibe atât de mult încât nu am putut să îl iert. Însă, după zece ani, el a fost adus printr-o conjunctură despre care eu nu știam, într-un loc unde eram și eu. L-am văzut, am vorbit și ne-am purtat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Ozana Barabancea în cadrul podcastului “Ameritat cu Nasrin”.

„Nu știu ce înseamnă a doua șansă!”

Vedeta a mai dezvăluit public și ce nu ar ierta la o persoană:

„Nu știu ce înseamnă a doua șansă! Peste trădare și peste mincină nu pot să trec, dar de ce să trec? Eu cred în prieteniile din copilărie, nu astea făcute la un eveniment monden în care am făcut două poze cu tine și suntem prieteni, nu, prieteniile din copilărie...alea sunt adevărate. Eu am prieteni din copilărie, da, ne vedem foarte rar, dar am”.

Click! spune

Deși toată lumea o știe din show-ul transformărilor de la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, solista și actrița are o carieră plină de realizări. S-a născut în București și este cântăreață de operă dar și de jazz făcând parte din distribuția muzicalului „Chicago”.De asemenea, Ozana Barabancea este și profesoară de canto cu o mulțime de activități interesante. A jucat chiar și în două producții cunoscute: serialul „Doctori de mame” în 2008 și în pelicula „Supraviețuitorul”, în același an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net